Με «σφραγίδα» Σταματόπουλου το 1.804.999 € από το «Αντώνης Τρίτσης» για την αγροτική οδοποιία της Νεμέας

Με «σφραγίδα» Σταματόπουλου το 1.804.999 €  από το «Αντώνης Τρίτσης» για την αγροτική οδοποιία της Νεμέας

Τις δημόσιες ευχαριστίες του εξέφρασε ο δήμαρχος Νεμέας Κώστας Φρούσιος προς τον συνάδελφό του δήμαρχο Σικυωνίων , αναγνωρίζοντας την καταλυτική συμβολή του Σπύρου Σταματόπουλου στο να ενταχθεί η αγροτική οδοποιία της Νεμέας στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ,εξασφαλίζοντας 1.804.999 € για το σημαντικότερο ίσως έργο τοπικής ανάπτυξης που έχει ανάγκη ο αγροτικός κόσμος της ευρύτερης περιοχής.

Όπως είπε ο κ. Φρούσιος , σε τηλεοπτική του εμφάνιση στο Super Tv της Κορίνθου , η εκπόνηση της μελέτης «αγροτικές οδοποιίες Νεμέας» ήταν ένα “συναδελφικό δώρο” από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σικυωνίων και ο κ. Σταματόπουλος αξιοποιώντας τις τεχνοκρατικές του γνώσεις και την αυτοδιοικητική του εμπειρία έβαλε τη «σφραγίδα» του στην υποστήριξη όλων των επιμέρους διαδικασιών ωρίμανσης του έργου ,επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει το «δέκα το καλό» και για διαδημοτικές συνεργασίες με ουσιαστικό αυτοδιοικητικό περιεχόμενο και αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ένταξη προς χρηματοδότηση ανοίγει τον κατάλογο χρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» ,καθότι δεν πρόκειται για  μεταφορά έργου που είχε χρηματοδότηση ενταγμένη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Google+ Linkedin