“Επί προσωπικού”…

Κύριε Γιάννη Παπαδόπουλε,προεισαγωγικά έχω τοποθετηθεί (ΕΔΩ) γράφοντας ότι πολιτικά δεν έχω καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και ότι προσεγγίζω τις όποιες υποψηφιότητες με καθαρά δημοσιογραφικά κριτήρια και τίποτα παραπάνω. 

Δημοσιογραφικά λοιπόν, εκτιμώ ότι ο κ. Κουκουλάκης είναι ένας μικρέμπορας λιανικής πολιτικής ή αν προτιμάς ένας πολιτικός “σαλτιμπάγκος” ,που μετά τις πολιτικές “ αλλαξοκωλιές” με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα γνωστά “καραγκιοζιλίκια” (βλέπε τραμπουκισμούς στο Επιμελητήριο Κορινθίας),τώρα σε διατεταγμένη υπηρεσία από το “σύστημα Πιστάκη” δηλητηριάζει και το ενωτικό κλίμα στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας…με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ότι αφορά τον κ. Νικολάου σας παραπέμπω στην λαϊκή βούληση,δηλαδή στους κατοίκους του Κάτω Δημηνιου που δημοκρατικά εξέλεξαν τον κ. Νικολάου πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας. Σας παραπέμπω επίσης και στα επώνυμα στελέχη της Ν.Δ. στο Κιάτο ,που αρχικά συνυπέγραψαν  την υποψηφιότητά του για πρόεδρο ΔΗΜ.Τ.Ο. Σικυωνίων. Αυτοί κάτι παραπάνω θα ήξεραν…τα υπόλοιπα θα τα δείτε στην κάλπη της Κυριακής.

Προφανώς κ. Παπαδόπουλε  αντιλαμβάνεστε ότι τα μικροσυμφεροντάκια του καθενός ή τα δικά σας ενδεχομένως είναι αμιγώς ατομικά, περιοριζόμενα μεταξύ των εμπλεκόμενων…και δεν αφορούν την δημοσιογραφική πένα του kavos news.
Google+ Linkedin