Ποια είναι η δημόσια εικόνα των υποψηφίων στη ΝΟΔΕ Κορινθίας ;

Ποια είναι η δημόσια εικόνα των υποψηφίων στη ΝΟΔΕ Κορινθίας ;

Παρότι πολιτικά δεν έχουμε καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία, πιστεύουμε ότι αυτό δεν μας δεσμεύει να διατυπώσουμε  – με δημοσιογραφικά κριτήρια –  άποψη που αφορά τις τοπικές υποψηφιότητες  ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 13 Μαΐου 2018.

Με δεδομένο ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης φιλοδοξεί  να διεκδικήσει με αξιώσεις τη διακυβέρνηση της χώρας , προφανώς θα ήθελε και οι κομματικές του οργανώσεις να είναι ένα ισχυρό πολιτικό εργαλείο, ένα μέσον για την επίτευξη των στόχων του και όχι ένα μέσον όμηρος κλειστών πολιτικών και  κυκλωμάτων που το καθηλώνουν στο χθες…για την μικροπολιτική εξυπηρέτηση των κάθε λογής “αλεξιπτωτιστών”, που τελευταία μέσω ΣΥΡΙΖΑ και Επιμελητηρίου…..ανακάλυψαν και την ΝΟΔΕ Κορινθίας !

Κοντολογίς,θεωρούμε ότι η ηγεσία του κόμματος θα προτιμούσε την Κυριακή να εκλεγούν τοπικά στελέχη που να μπορούν να σταθούν με επάρκεια στον προεκλογικό «πόλεμο θέσεων» της κεντροδεξιάς παράταξης,αλλά και στον «πόλεμο κινήσεων» της κάθε ΝΟΔΕ ως οργανωτικού μηχανισμού και  οργανισμού μορφοποίησης της πολιτικής αντιπροσώπευσης μερίδων της τοπικής κοινωνίας.

Στο δια ταύτα λοιπόν,υποψήφιοι για την προεδρία της ΝΟΔΕ Κορινθίας είναι ο δημοφιλής αυτοδιοικητικός Χρήστος Κορδώσης, ο Αναστάσιος Ταγαράς και ο Σωτήρης Κουκουλάκης που, σύμφωνα και με τον σημερινό πρόεδρο της ΝΟΔΕ, φαίνεται ότι πυροδοτεί εντάσεις στο εσωτερικό της τοπικής Ν.Δ., τόσο για την πρόσφατη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και με την μετέπειτα στάση του στα “καραγκιοζιλίκια” της διοίκησης του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=qAMrQOtg0Rg[/embedyt]

Εμείς,με σεβαστή απόσταση από θετικές και- ιδιαίτερα- αρνητικές προσεγγίσεις το μόνο που έχουμε να πούμε αναφορικά με τις υποψηφιότητες για την προεδρία της ΝΟΔΕ Κορινθίας είναι ότι : “Η δημόσια εικόνα ενός πολιτικού στελέχους είναι, πλέον, πιο σημαντική από την ενδεχόμενη άσκηση της όποιας πολιτικής.”

Με βάση  τα παραπάνω ,σε ότι αφορά και τις υποψηφιότητες για το αξίωμα του μέλους της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (NO.Δ.E.), κατά την γνώμη μας η  δημόσια εικόνα του κ. Δημήτρη Νικολάου,πέρα από το ότι ταιριάζει απόλυτα με το πολιτικό  προφίλ των νέων στελεχών που προωθεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ,ξεχωρίζει γιατί ο εκ Σικυώνος ορμώμενος αυτοδιοικητικός άνδρας είναι  “οπλισμένος” με εμπειρία και θετικά εφόδια τόσο από την αυτοδιοικητική του πορεία, όσο και από την επαγγελματική του διαδρομή  στο χώρο της Υγείας.

Να υπογραμμίσουμε ότι ο  κ. Νικολάου, όντας εν ενεργεία πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κάτω Δημηνιού, ήδη διαγράφει μια  πολύ επιτυχημένη πορεία ως αυτοδιοικητικός πρώτης γραμμής,στο Δήμο Σικυωνίων.

 

Google+ Linkedin