Ο παραγοντισμός Παγώνη “σαπίζει” τις σχέσεις Επιμελητηρίου και Εμπορικών Συλλόγων

Ο παραγοντισμός Παγώνη “σαπίζει” τις σχέσεις Επιμελητηρίου και Εμπορικών Συλλόγων

Διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου που απέστειλε η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (δείτε ΕΔΩ),σχετικά με το πρώτο της Διοικητικό Συμβούλιο  για το 2018 ,που η νέα Διοίκηση πραγματοποίησε στις 27 & 28 Γενάρη  στο Λουτράκι ,θα δούμε ότι η συγκεκριμένη διημερίδα χαιρετίστηκε από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου της Κορινθίας – πλην των διοικούντων το Επιμελητήριο Κορινθίας που έλαμψαν δια της απουσίας τους …ενδεχομένως  συμπαραστεκόμενοι στους διοικούντες τον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου,που και αυτοί με τη σειρά τους έλαμψαν δια της απουσίας τους…αφού συμπαρατάχθηκαν με τον “ισόβιο” πρόεδρο που  στο άκουσμα της ΟΕΣΠ & ΝΔΕ βγάζει καντήλες !

Βεβαίως,μετά και από αυτή τη στάση της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κορινθίας είναι απόλυτα επεξηγήσιμο το γιατί οι οποιεσδήποτε εξαγγελίες του κ. Πιτσάκη περί συνεργασιών με τους Εμπορικούς συλλόγους του νομού, είναι.. άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

Προφανώς δεν είναι απορίας άξιο το γιατί και τα τοπικά προβλήματα όπως, το φαινόμενο της πληθυσμιακής έκρηξης των μεδουσών ή η υπεραλίευση στον Κορινθιακό κόλπο είναι ζητήματα ήσσονος σημασίας για τον κ. Πιτσάκη,που κατά πως φαίνεται πλέον θα ασχολείται μόνο με την “υπεραλίευση” ανέργων προκειμένου να δια – χειριστεί το πρόγραμμα «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα της Εφοδιαστικής Αλυσίδας», με προϋπολογισμό 1.500.000 € !

Πολλώ δε μάλλον,για τους ίδιους λόγους, είναι απόλυτα επεξηγήσιμες και οι  «κολιγιές» του αντιπροέδρου Σωτήρη Σπηλιωτακάρα με τον “παγκόσμιο” πρόεδρο,που πρόσφατα μπήκε και στο βιβλίο Γκίνες για τον υποδειγματικό τρόπο που απέφυγε να δώσει στον Δήμο Σικυωνίων έστω ένα κομμάτι από την “παγκόσμια” βασιλόπιτα !

Αναμφίβολα,ο Βασίλης είναι μετρ του είδους…παλιά του τέχνη κόσκινο !

Ειδικά τώρα που βρήκε και φούρναρη για Γκίνες,μπορεί με φόντο την απλή αναλογική…να μας ξεφουρνίσει και την υποψηφιότητα Σπηλιωτακάρα στο Δήμο Σικυωνίων !

Αυτό βέβαια ουδόλως ενοχλεί το σουξέ του Σπύρου…αρκεί ο παμπόνηρος Φενεάτης να σφυρίξει κλέφτικα…και μια άλλη «Αναπτυξιακή Σύμπραξη Σικυωνίων» θα γεννηθεί…με συντονιστή εταίρο τον “παγκόσμιο πρόεδρο”  του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου !

Google+ Linkedin