Αποκλειστικό : Σε δημοπρασία η μεταμφίεση Σταματόπουλου σε Τζον Λένον !

Αποκλειστικό : Σε δημοπρασία η μεταμφίεση Σταματόπουλου σε Τζον Λένον !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kavos news η τελευταία καρναβαλική μεταμφίεση του δημάρχου Σικυωνίων σε  Λένον ( όχι Λένιν) , που ήδη έχει φιλοτεχνηθεί σε περιορισμένα άλμπουμ αποκλειστικών φωτογραφικών ενσταντανέ , με τις πλέον σύγχρονες φωτομηχανικές μεθόδους, πρόκειται να φιγουράρει σε δημοπρασία της νέας ιστοσελίδας τουριστικής προβολής του δήμου Σικυωνίων , που θα διαθέτει e-shop καρναβαλικών αναμνηστικών και θα φέρει τον διακριτικό τίτλο “fiasta & asta”.

Η νέα ιστοσελίδα ετοιμάζεται κατ΄ εντολή του δημάρχου Σικυωνίων  απο τον εκ Μεσσινού ορμώμενο δημοτικό πληροφορικάριο , το δε κόστος κατασκευής της αναλαμβάνει προσωπικά  ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Παναγιώτης Φιακάς (όπως και τις αγωγές κατά πολιτών), εξού και το ακρωνύμιο fiasta: Φιακάς – Σταματόπουλος !

Τις λεπτομέρειες σχετικά με την εταιρία που διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα του John Lennon τις διευθετεί με την μορφή του κατεπείγοντος ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σικυωνίων κ. Νίκος Σκαρμούτσος αυτοπροσώπως , έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού υπέρ του εντολέα του ότι ο πάμπλουτος θρύλος των Beatles φωτογραφήθηκε στο κρεβάτι του δωματίου 902 του Χίλτον στο Άμστερνταμ ενώ ο κ. Σταματόπουλος ως «δήμαρχος των χωριών» σε ένα αυτοσχέδιο κρεββάτι σε καρότσα αγροτικού αυτοκινήτου!

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του ο κ. Σταματόπουλος  μας εκμυστηρεύτηκε: «Αυτό που με κρατάει στην επικαιρότητα  είναι η εικόνα που έχουν οι άλλοι για εμένα. Δεν ξεγελάστηκα ποτέ από την εικόνα που έχω εγώ για τον εαυτό μου».

Σίγουρα αυτή η δημοπρασία είναι ένα δείγμα κορυφαίου επιπέδου αναγνωρισιμότητας  του δημάρχου Σικυωνίων , έστω και με σατιρική χροιά, που αναμένεται να απογειώσει το καρναβαλικό προϊόν της πόλης του Κιάτου με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Γιαυτό και το όλο εγχείρημα αναμένεται να αγκαλιάσει ως «μέγας χορηγός» και η νεοεκλεγείσα διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

Καλό μήνα …

Google+ Linkedin