Τα βότανα του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των φρέσκων βοτάνων, που τίποτα καλύτερο δεν υπάρχει για να δώσει γεύση και άρωμα στα γεύματά σας.

Γράφει: Κυριακού Κατερίνα
Κλινικός Διαιτολόγος
Διατροφολόγος, MSc

Επιπλέον αυτού, και τα ισχυρά συστατικά που βελτιώνουν την ανθρώπινη υγεία, αποτελούν δύο σημαντικούς λόγους για να χρησιμοποιεί κανείς τα βότανα στη μαγειρική, αλλά και τη ζαχαροπλαστική.

Για του λόγου το αληθές, τα βότανα προσθέτουν γεύση χωρίς να επιβαρύνουν το γεύμα με αλάτι, ενώ παράλληλα το εμπλουτίζουν σε αντιοξειδωτικά.

Τα φρέσκα βότανα είναι άφθονα κατά τους ζεστούς μήνες, οπότε τώρα …  περισσότερα »

Google+ Linkedin