Σπύρος Καραβάς: «Η εικόνα του δημάρχου αντανακλά και την αισθητική της πόλης »

Σπύρος Καραβάς: «Η εικόνα του δημάρχου αντανακλά και την αισθητική της πόλης »

Συνέντευξη… ποταμό παραχώρησε ο αρχηγός της δημοτικής παράταξης “Ορίζοντες Δημιουργίας” του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Σπύρος Καραβάς , στην εκπομπή «Εν Δήμω» (των δημοσιογραφικών portals , kavos news και on-time news ) που ήδη ξεκίνησε το ταξίδι της στον διαδικτυακό αέρα της Κορινθίας φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα ελεύθερο βήμα διαλόγου και προτάσεων αλλά και έντονου προβληματισμού εν όψει των απανωτών εκλογών που έρχονται τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Ο Ξυλοκαστρίτης δημοτικός σύμβουλος και εν δυνάμει υποψήφιος δήμαρχος μίλησε με χειμαρρώδη λόγο για όλους και για όλα. Για την χαμένη αίγλη του Ξυλοκάστρου και την ανάγκη στοχευμένης και ουσιαστικής διασύνδεσης των τοπικών προϊόντων με τον πολιτισμό και τον τουρισμό. Για ζητήματα πολιτικής αλλά και ηθικής της δημοτικής αρχής , αναφορικά με τις απευθείας αναθέσεις . Για την εικόνα του δημάρχου και κατά πόσο αυτή αντανακλά στην αισθητική της πόλης του Ξυλοκάστρου , που εν πολλοίς αντιπροσωπεύει και τον «κοινό τόπο» του Καλλικρατικού Δήμου της Δυτικής Κορινθίας.

Δείτε την συνέντευξη του κ. Καραβά , που σίγουρα έβγαλε ειδήσεις και ενδεχομένως πυροδότησε ένα νέο κύκλο αντιπαραθέσεων στα δημοτικά του Ξυλοκάστρου.

Google+ Linkedin