Ρεζίλι των… σκουπιδιών η παραπαίουσα δημοτική αρχή Σταματόπουλου!

Ρεζίλι των… σκουπιδιών η παραπαίουσα δημοτική αρχή Σταματόπουλου!

Κατά πως φαίνεται ο ιός των ιδιωτικοποιήσεων “χτύπησε” καλοκαιριάτικα το Κιάτο…

Ύποπτα «παιχνιδάκια» με ελλείψεις προσωπικού καθαριότητας στο δήμο Σικυωνίων και άλλα κουραφέξαλα κατά πολιτών , που δήθεν δεν συνεμορφώθησαν προς τας υποδείξεις  της δημοτικής αρχής ,  δείχνουν ότι το success story του «πρωταθλητή» Σταματόπουλου , μετά το 140% αύξηση των ανταποδοτικών τελών , ετοιμάζεται να βάλει από την πίσω πόρτα  ιδιώτες «αφεντικά» και στην αποκομιδή των σκουπιδιών!

«Το Κιάτο απ’ άκρη σ’ άκρη ζέχνει από τα σκουπίδια »!

Έτσι ξεκίνησε την προ ημερησίας παρέμβασή του ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας Αντώνης Κατσιμπούλας, περιγράφοντας το «ξεφτιλίκι» της απερχόμενης δημοτικής αρχής , που ευθέως παραπέμπει σε σκοπούμενη απαξίωση της υπηρεσίας καθαριότητας και αν μη τι άλλο δείχνει τις πολιτικές προθέσεις Σταματόπουλου να παραδώσει και την αποκομιδή των σκουπιδιών σε ιδιώτες.

Ο tempora ο mores !

Με αφοπλιστική αφέλεια ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Σικυωνίων έδωσε στεγνά τα κρυμμένα μυστικά της δημοτικής αρχής  λέγοντας ότι , χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, χωρίς να έχει προηγηθεί καν η εκπόνηση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ο «πρωταθλητής» Σταματόπουλος αποφάσισε και διέταξε να γίνει μια αυθαίρετη χωματερή στο Κιάτο , την οποία ο κ. Δομετίου βαπτίζει “Σταθμό Μεταφόρτωσης”.

Αυτός είναι ο πολιτισμός και η δημοκρατική ηθική της παραπαίουσας δημοτικής αρχής Σταματόπουλου…όπως ακριβώς διαφάνηκε στο παραπάνω video αλλά και στην παρακάτω φωτογραφία…

Αυτό είναι το «καθαρό» προϊόν πολιτισμού που ταυτίζεται με τον «πρωταθλητή» των χρηματοδοτήσεων στο Κιάτο…

«Ρεζίλι των… σκουπιδιών » !!

Google+ Linkedin