Πετρίτσης για Νίκα: «Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος

Πετρίτσης για Νίκα: «Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος

Με ένα απόφθεγμα διδακτικής μυθολογίας του Αισώπου ο περιφερειακός σύμβουλος Κορινθίας Γιώργος Πετρίτσης αποδομεί τα φαντασιωσικά μυθεύματαμα του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα , που πανηγυρίζει στο facebook περί δήθεν επανόδου του Ράλλυ Ακρόπολις στην Πελοπόννησο!

Παραθέτουμε αυτούσια την ανάρτηση του Γιώργου Πετρίτση από το facebook:

Το στραπάτσο της δεκαετίας για την περιφερειακή αρχή του κ.Νίκα
Σας το είπαμε, σας το ξαναείπαμε, αλλά μυαλό δεν βάλατε :
Ο δεδομένος δεν εκτιμήθηκε ποτέ !!!
Έτσι το Rally Acropolis 2021 αντί για το Λουτράκι και την Πελοπόννησο πηγαίνει δυστυχώς στην Λαμία και την Στερεά Ελλάδα !!!
Κρίμα για το Λουτράκι , για την Κορινθία και για ολόκληρη την Πελοπόννησο !!!
Για τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γκιολή δεν χρειάζεται καμία επιπλέον αναφορά , αφού οι δηλώσεις του, είναι έπεα πτερόεντα, όταν δηλώνει με ιδιαίτερο στόμφο στις 30 Μαρτίου 2021 για το θέμα του rally acropolis ότι : Η ομάδα Νίκα πάντα κερδίζει !!!
Το γεγονός όμως που προβληματίζει πλέον έντονα τον κοινό νου, είναι ότι ακόμα και σήμερα, λίγες ώρες μετά την ανάδειξη της Λαμίας ως διοργανώτριας πόλης για το φετινό Rally Acropolis ο κ.Γκιολής πανηγυρίζει, ( γιατί άραγε !!! ) όταν ποστάρει : «Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη εγγυητής της επιστροφής του ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ξανά στην πατρίδα μας. Ξανά υπερήφανοι…συνεχίζουμε.Συγχαρητήρια πολλά..»
Τι τραγέλαφο ζούμε τελικά στην Κορινθία !!!
Υ.Γ Μην ξεχάσετε αύριο να βγάλετε και να ποστάρετε πολλές φωτογραφίες !!!
Google+ Linkedin