Πάρε ό,τι θέλεις… «επενδυτή»

Την ώρα που η παγκόσμια πανδημία του φονικού ιού έχει φέρει στην επιφάνεια ,με επείγοντα χαρακτήρα, την αναγκαιότητα θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας και των εργαζομένων σε αυτό,ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης ,επικαλούμενος  τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση  για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τον κορωνοϊό , ντιλάρει υπέρ των πάσης φύσεως εμπόρων της υγείας.

Ο κ. Πατούλης σε συνέχεια της επιστολής  που απέστειλε την Τρίτη 17 Μάρτη προς τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ζητά την άμεση επιδότηση μισθολογικού κόστους για τις ιδιωτικές μονάδες Π.Φ.Υ. ,οι οποίες ,όπως διατείνεται “έχουν ήδη μια μείωση του κύκλου εργασιών τους, στην καλύτερη περίπτωση, κατά 70%, με τάση το ποσοστό αυτό να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τις επόμενες ημέρες”.

Για να διαβάσετε την επιστολή Πατούλη πατήστε ΕΔΩ

Ούτε λόγος βεβαία για το αν η κυβέρνηση πρέπει έκτακτα να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές, να δεσμεύσει και να εντάξει στον κρατικό σχεδιασμό και τους γιατρούς του ιδιωτικού τομέα, που είναι δεκάδες χιλιάδες…

Google+ Linkedin