Ο Χρήστος Καλαντζής «κοσμεί» το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πιστεύου!

Ο Χρήστος Καλαντζής «κοσμεί» το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Πιστεύου!

Χαρακτηριστικά «dream team » παίρνει πλέον το κεντρικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «Επόμενη Μέρα », καθώς η σειρά ονομάτων που ανακοινώνονται από τον υποψήφιο δήμαρχο Σικυωνίων Δημήτρη Πιστεύο κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση και δικαίως θεωρούνται «βαριά χαρτιά» τόσο για την πλούσια δραστηριότητα που έχουν αναπτύξει στον επιστημονικό , επαγγελματικό και κοινωνικό βίο όσο και για την ευρύτατη αποδοχή που απολαμβάνουν από την τοπική κοινωνία του δήμου Σικυωνίων, η οποία αδιαμφισβήτητα τους προσθέτει μια επιπλέον δυναμική και κατά τους αντικειμενικούς αναλυτές « βγάζει νικητή από τα αποδυτήρια..»!

Από σήμερα και ο Χρήστος Καλαντζής ενσωματώνεται στη μεγάλη ομάδα της «Επόμενης Μέρας»!

Δημήτρης Πιστεύος: «Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια ανακοινώνω την κοινωνική συστράτευση του διαλεχτού συμπολίτη μας Χρήστου Καλαντζή στη μεγάλη πλέον ομάδα της «Επόμενης Μέρας »  και τον ευχαριστώ θερμά για αυτή του την απόφαση.

Ο Χρήστος είναι ένας εξαιρετικός επιστήμονας, καλός φίλος και λαμπρός οικογενειάρχης. Η επιστημονική του επάρκεια στον χώρο της Πληροφορικής και των Οικονομικών σε συνδυασμό με την βιωματική σχέση που έχει αναπτύξει από μικρό παιδί με τις ανάγκες αυτού του τόπου είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη « μαγιά » για να κερδίσουμε το «ψηφιακό στοίχημα » της επόμενης μέρας , με κεντρικό ζητούμενο την ευρεία διάχυση των ωφελειών του στην τοπική κοινωνία και την ισόρροπη ανάπτυξη όλης της περιοχής του δήμου Σικυωνίων. Καλωσήρθες Χρήστο! Οι ομάδες γράφουν ιστορία… ».

Χρήστος Καλαντζής: «Αποτελεί τιμή για μένα η πρόταση του κου Δημήτρη Πιστεύου να στηρίξω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον συνδυασμό του. Θεωρώ πως μπορώ να συμβάλλω, με την υποστήριξη των συμπολιτών μας, μαζί με τους συνυποψηφίους μου, στην επόμενη μέρα του δήμου μας ».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 

O Χρήστος Καλαντζής έχει γεννηθεί στο Κιάτο όπου και διαμένει με την σύζυγό του Φρύνη Λιακόπουλου , η οποία του έχει χαρίσει δύο παιδιά. Κατάγεται από οικογένεια αγροτών και οικοδόμων, επαγγέλματα που έχει υπηρετήσει κατά τον πρώιμο εργασιακό του βίο.  Σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά κυρίως, ως μηχανικός στον τομέα της πληροφορικής και των οικονομικών.

Στην επιστήμη της πληροφορικής κατέχει πτυχίο, μεταπτυχιακό, σειρά δημοσιεύσεων και πιστοποιήσεων, επίσης έχει γίνει αποδεκτός ως υποψήφιος διδάκτωρ. Στην επιστήμη των οικονομικών τελεί τελειόφοιτος στην χρηματοοικονομική διοίκηση. Είναι τακτικό μέλος σε σειρά ενώσεων πληροφορικής όπως η ένωση επιστημόνων τεχνητής νοημοσύνης (ΕΕΤΝ), ΕΠΥ, ΕΠΕ, κλπ.

Στον επαγγελματικό του βίο έχει συνεργαστεί ή συνεργάζεται με σειρά εταιρειών (Cadmion, Intracom, ΕΛΤΑ Courier, Epsilonnet, Μαγνητική & Αξονική Τομογραφία Πελοποννήσου, κλπ) οι οποίες πρωτοπορούν στον τομέα τους.

Στον αυτοδιοικητικό στίβο του δήμου Σικυωνίων κατήλθε για πρώτη φορά υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2014 όταν αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση που του έκανε ο τότε υποψήφιος δήμαρχος κος Κωνσταντίνος Σπανός.

Google+ Linkedin