Ουσιαστική παρέμβαση Αλεξόπουλου για στήριξη των αγροτών , στο δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων

Ουσιαστική παρέμβαση Αλεξόπουλου για στήριξη των αγροτών , στο δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων

Ουσιαστική παρέμβαση για την στήριξη των αγροτών του δήμου Σικυωνίων ζήτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Αλεξόπουλος , προτείνοντας στο σώμα να μπει το θέμα ως έκτακτο με στόχο την έκδοση ψηφίσματος για άμεση ενεργοποίηση του προγράμματος “De Minimis”.

Όπως είπε ο κ. Αλεξοπουλος , επικαλούμενος και την διττή ιδιότητα του εκ νέου υποψηφίου με την δημοτική παράταξη “Επόμενη Μέρα” , του υποψήφιου δημάρχου Δημήτρη Πιστεύου, «οι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης , ανεξάρτητα του ποια παράταξη εκπροσωπεί ο καθένας από εμάς , δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές ή να επαναπαυόμαστε στα “κατόπιν ενεργειών” του τάδε ή του δείνα βουλευτή ή κυβερνητικού παράγοντα. Θεωρώ πως άμεσα πρέπει να βγούμε μπροστά αγωνιστικά και να ζητήσουμε την ενεργοποίηση του προγράμματος “De Minimis” , απαιτώντας να εφαρμοστεί οριζόντια σε όλες τις καλλιέργειες του Δήμου Σικυωνίων, μιας και το σύνολο των αγροτών της περιοχής μας έχουν υποστεί την ίδια ολοκληρωτική ζημιά »

Η πρόταση του κ. Αλεξόπουλου πέρασε ομόφωνα από τους παρόντες δημοτικούς συμβούλους (απόντος του κ. Σταματόπουλου) και σαφώς δείχνει μια άλλη προσέγγιση αγωνιστικής διεκδίκησης , που αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης και προφανώς απέχει παρασάγγας από τα “κατόπιν ενεργειών” του τάδε ή του δείνα βουλευτή ή κυβερνητικού παράγοντα , που μέχρι σήμερα έχει υιοθετήσει ως μικροπολιτική ταχτική ο απερχόμενος δήμαρχος Σικυωνίων ,εμπαίζοντας τους αγρότες της περιοχής.

Google+ Linkedin