Μύδροι Πιτσάκη με αναφορές για «μασονική στοά » στο Επιμελητήριο Κορινθίας! (video)

Μύδροι Πιτσάκη με αναφορές για «μασονική στοά » στο Επιμελητήριο Κορινθίας! (video)

Τυφλή από αλαζονεία η παραπαίουσα διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας προσπάθησε για μια ακόμα φορά , στο χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο, να στήσει συζήτηση για «κουτόφραγκους» προκειμένου να περάσει τον «Απολογισμό δράσεων 2022 » χωρίς καν να αναφέρει στην εισήγηση τα παραδοτέα αυτών των δράσεων!

Την απροκάλυπτη μεθόδευση κατήγγειλε επί της διαδικασίας ο πρώην πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης , κάνοντας λόγο για φτηνή εργαλειοποίηση της όποιας διοικητικής εξουσίας νομίζει πως έχει η Διοικητική Επιτροπή και ζήτησε από το σώμα την αναβολή της συζήτησης και την κοινοποίηση προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των ad hoc παραδοτέων.

Στην παρέμβασή του ο κ. Πιτσάκης κατηγόρησε ευθέως την διορισμένη (όπως είπε) διοίκηση ότι λειτουργείται πίσω από κλειστές πόρτες , σαν «μασονική στοά » , και έχει στήσει ένα μηχανισμό χειραγώγησης των μελών του Επιμελητήριου , εν όψει των εκλογών που έρχονται…

Τέλος, πετώντας το γάντι στα μέλη του Δ.Σ. που στηρίζουν αυτές τις πραχτικές τους ζήτησε να τοποθετηθούν επί των δημόσιων καταγγελιών Ραψωματιώτη περί απόπειρας χρηματισμού , εκβιασμών, αλλά και για την σχέση που μπορεί να έχει η εισπρακτική εταιρεία , που αναφέρει στην δημόσια καταγγελία του ο κ. Ραψωματιώτης,με το Επιμελητήριο.

Στο video που ακολουθεί δείτε την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του κ. Παναγιώτη Πιτσάκη.

Google+ Linkedin