Επιμελητήριο – Βόμβες Ραψωματιώτη που χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης!

Επιμελητήριο – Βόμβες Ραψωματιώτη που χρήζουν εισαγγελικής παρέμβασης!

« Εει εσείς η νεοδιοίκηση του Επιμελητηρίου, η νομιμότητα δεν σας απασχολεί, φαίνεται από το με ποιους κάνετε συμμαχίες για να δώσετε επίφαση, νομίζοντας ότι θα τα ξεπεράσετε,νόμιζα όμως ότι κάποιοι από τους δέκα είχατε λίγο αξιοπρέπεια. Ο Ραψωματιώτης δεν εκβιάζεται, δεν χρηματοδοτήται, δεν γίνεται κολαούζος και δεν άξιζει τόσο λίγο, όσο φαντάζεστε.» τάδε έφη Δημήτρης Ραψωματιώτης στο facebook.

Μετά από μεγάλο διάστημα θελημένης σιωπής ή κατ’ άλλους στοχευμένης ουδετεροποίησης  ο κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης δηλώνει παρών στα επιμελητηριακά δρώμενα της Κορινθίας και «βγάζει στα μανταλάκια » του διαδικτύου την σημερινή μεταβαλλόμενη πλειοψηφία  (όπως ονομάζει την ετερόκλητη ομάδα Λουζιώτη – Μουρίκη) , καταλογίζοντάς της δόλια σκοπιμότητα σε ότι αφορά  την αντικατάστασή του από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Συγκεκριμένα ,ο έμπειρος επιμελητηριακός παράγοντας  θεωρεί ότι καθόλου τυχαία δεν ήταν η «καρατόμηση» του από την ΚΕΕΕ . αλλά έγινε με μια κατ’ επίφαση νομιμότητας διαδικασία και με δήθεν άλλους λόγους, αφού η διοίκηση Λουζιώτη , όπως αναφέρει ,λειτούργησε κατ’ εντολή.

Ποιος όμως μπορεί να είναι ο εντολέας μιας ουσιαστικά «διορισμένης» διοίκησης που κατά τον  κ. Ραψωματιώτη χειραγωγείται και τι σχέση μπορεί να έχει ο χειραγωγός με την εισπρακτική εταιρεία που αναφέρεται στον τίτλο της περί ης ο λόγος δημόσιας καταγγελίας;

Γιατί οι κακίες γλώσσες βάζουν στο κάδρο δίπλα στην εισπρακτική τα επιχειρηματικά συμφέροντα  υψηλόβαθμου επιμελητηριακού στελέχους της χώρας;

Λέτε οι “άριστοι” αυτής της κυβέρνησης να τα έχουν βρει με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων στην είσπραξη των τελών του ΓΕΜΗ από την συγκεκριμένη εταιρεία, εξού και οι αποφάσεις υποτέλειας που καταγγέλλει ο  κ. Ραψωματιώτης;

Το γεγονός βέβαια ότι ο  κ. Ραψωματιώτης παραπέμπει τον κάθε ενδιαφερόμενο σε τρεις αναρτήσεις από την προσωπική του σελίδα στο Facebook δεν απαντά στο ερώτημα , καθότι ο ίδιος παραδέχεται ότι αυτές οι αναρτήσεις «τα λένε μεν όλα αλλά για αυτούς που ξέρουν και…καταλαβαίνουν.»…λες και βάζει κουίζ γενικών γνώσεων για να διαπιστώσει το μηδενικό πηλίκο νοημοσύνης  της διορισμένης διοίκησης Λουζιώτη και των παροικούντων σε αυτήν ή προσπαθεί να τεστάρει τον χαμένο δείκτη της αξιοπρέπειας τους!

Προφανώς εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο κ. Ραψωματιώτης έχει ξεχάσει – λόγω παρατεταμένης αδράνειας – ότι ως αιρετό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου Κορινθίας εκπροσωπεί όλα τα μέλη του που ζητούν να μάθουν τι γίνεται στην Ερμού και γιαυτό λέμε ότι δεν δικαιούται πλέον να σιωπά ή να βολεύεται με χρησμούς και άλλα διφορούμενα αστεία…πολλώ δε μάλλον δεν μπορεί μόνο κάθε αργία να βρίσκεται στην απέναντι όχθη από μια διοίκηση που όπως παραδέχεται  είναι υποχείριο εκβιαστών που επιχείρησαν να τον χρηματοδοτήσουν αλλά αυτός αρνήθηκε.

Όπως και να ‘χει ,  ο κ. Ραψωματιώτης είναι εμπειρότατος και ασφαλώς γνωρίζει ότι οι δημόσιες καταγγελίες για εκβιασμούς και απόπειρα χρηματισμού σε αιρετό μέλος ΝΠΔΔ , όπως είναι το Επιμελητήριο Κορινθίας , επιφέρουν και το βάρος της απόδειξης , οπότε λογικό είναι να περιμένει την αυτεπάγγελτη εισαγγελική παρέμβαση για να πει τα πράγματα με το όνομά τους.

Αλλά και αυτό να μην συμβεί ,έχει ήδη ρίξει τα «καρφιά» του για τους «πρίγκιπες» του Επιμελητηρίου, οπότε οι κύριοι Λουζιώτης και Μουρίκης δυο δρόμους έχουν:

Ή θα αντικρούσουν δημόσια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου τις αναφορές Ραψωματιώτη που ακολουθούν την επίμαχη ανάρτηση και ούτε λίγο ούτε πολύ κάνουν λόγο για νέα σενάρια συστηματικής καταλήστευσης των πόρων του Επιμελητηρίου, που οι «πρίγκιπες» του Επιμελητηρίου υπηρετούν εν κρυπτώ  από την ημέρα που πιάσανε τις καρέκλες…

Ή και αυτή η σκοτεινή υπόθεση θα βαρύνει το  προεκλογικό τους “παλμαρέ”  όπως τόσες άλλες ,για τις οποίες οι επιχειρηματίες της Κορινθίας  έχουν βάσιμα πλέον πεισθεί ότι είναι δύσοσμες και σκανδαλώδεις.

Google+ Linkedin