Με “φεστιβάλ – φάντασμα” εκδότης από το Κιάτο εισέπραξε 24.676,00 € από τον Τατούλη !

“Τρέξτε να προλάβετε άρτο και θεάματα” έλεγε με σκωπτική διάθεση,μεσούσης της προεκλογικής περιόδου ,ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γοντικας και τα πολιτικά/πολιτιστικά “γιουσουφάκια” του γενειοφόρου “σοφού” έτρεξαν να τσεπώσουν το κάτι τις από τις σκανδαλώδης “πολιτιστικές  επιχορηγήσεις”  Τατούλη.

Την Δευτέρα,23 Σεπτέμβρη,ο νέος περιφερειάρχης Πελοποννήσου ,Παναγιώτης Νίκας ,επιβεβαίωσε τον Νίκο Γόντικα,λέγοντας : “Ακόμα και σήμερα μου έφεραν να υπογράψω ένα… μπαούλο με έγγραφα, αλλά δεν το υπέγραψα” και έδωσε στη δημοσιότητα όλους όσοι έλαβαν χρήματα κατά την προεκλογική περίοδο, διότι όπως ανέφερε είναι μία συμπεριφορά που ευθέως επιδίωκε την επίδραση στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Το συνολικό ποσόν ,όπως προκύπτει από τα στοιχεία (δείτε ΕΔΩ) που δημοσιοποίησε η περιφερειακή αρχή στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέρχεται σε 895.801,98 € , χωρίς τις κρατήσεις !

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία,πρωταθλητής χωρίς αντίπαλο… αναδείχθηκε η εταιρεία «ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΙΚΕ –ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ»  από το Κιάτο ,που νομίμως εκπροσωπείται από τον εκδότη – επιχειρηματία Γιώργο Τερζή.

Ο υπερδραστήριος και πολυπράγμων εκδότης έλαβε αξιοπρεπώς  – με απευθείας ανάθεση – το ποσό των 24.676,00 € (δείτε ΕΔΩ) προκειμένου να διοργανώσει προεκλογικά  το φεστιβάλ “Τaste Νεμέα 2019” και ενδεχομένως να γράψει και καμιά καλή κουβέντα για τον Πέτρο…

Όμως,όλως περιέργως η προβολή /διαφήμιση του συγκεκριμένου φεστιβάλ,όπως και σεις θα διαπιστώσετε  στο google, εξαντλείται στην είσπραξη του μπαγιόκου και…έτερον ουδέν !

Τυχαίο; Δεν νομίζω…

Τελικά,μήπως είχε δίκιο ο Νίκος ο Γόντικας ,που σε δεύτερη παραίνεσή του έλεγε ότι : Έχει για όλους και για όλα. Από μπακαλιάρο σκορδαλιά και σαρδέλα ψητή στην ορεινή Αρκαδία, μέχρι προβατίνα βραστή στη γιορτή του τσοπάνη παραθαλάσσια.

Τρέξτε να προλάβετε…

…και την διοργάνωση “φεστιβάλ – φάντασμα” στα αμπελοτόπια της Νεμέας,συμπληρώνουμε εμείς.

Google+ Linkedin