Λάβαμε και ως οφείλουμε δημοσιεύουμε την επιστολή Ραψωματιώτη προς Kavos News

Λάβαμε και ως οφείλουμε δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη που απαντά στο δικό μας άρθρο με τίτλο  : Εκλογές Επιμελητηρίου : «Λαγοί» και αουτσάιντερ όλοι μαζί, πλην… Λακεδαιμονίων !!! 
Ασφαλώς επικροτούμε την πρόθεση του κ. Ραψωματιώτη να ξεκινήσει ένας ουσιαστικός και γόνιμος δημόσιος διάλογος και να μην περιοριστεί το θέμα των επιμελητηριακών εκλογών σε απομονωμένα προεκλογικά τσιτάτα, που συνήθως είναι αδιάφορα, ξαναζεσταμένα και ανέμπνευστα…

Εμείς,ούτως ή άλλως  θα επανέλθουμε στο θέμα των επιμελητηριακών εκλογών,κυρίως γιατί πιστεύουμε ότι τα Επιμελητήρια μπορούν να υπάρξουν και χωρίς την εκμεταλλευτική όψη που δείχνουν αρκετές αναπτυξιακές εταιρείες τους,καθότι το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι το μεγάλο «φαγοπότι» από Ευρωπαϊκά προγράμματα ή από την οργάνωση Γενικών (και αορίστων) Εκθέσεων ή Χριστουγεννιάτικων πανηγύρεων ή άλλων εκδηλώσεων σχετιζομένων με γραφεία εκμετάλλευσης και ενοικίασης εργαζομένων… 
Η επιστολή Ραψωματιώτη προς Kavos News :

Ραψωματιώτης προς Kavos News: «Χαίρομαι να με παρακολουθείς και να με κρίνεις»

Αγαπητέ φίλε,

Κατ’ αρχάς θέλω να σ’ ευχαριστήσω για την προσωπική σου άποψη (εδώ) σχετικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου την οποία και σέβομαι ιδιαίτερα. Προφανώς θα έχεις τις δικές σου πληροφορίες για να θεωρείς κάποιους διεκδικητές της Προεδρίας του Επιμελητηρίου Κορινθίας «λαγούς» … Ωστόσο, γνωρίζοντας τη δύναμη, την αξία και κυρίως τον συμβολισμό της εικόνας …. σ’ ευχαριστώ  που με διαχωρίζεις από τους «λαγούς» και βάζεις τη φωτογραφία μου δίπλα απ’ τον απερχόμενο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου … Σε αυτό το σημείο προβληματίζομαι λίγο η αλήθεια είναι με τη χρήση του «αουτσάιντερ».

Όμως για εμένα, δεν έχει αξία από που ξεκινάει κανείς, αλλά που καταλήγει… Πολλές φορές μέχρι τώρα στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή, ξεκίνησα από χαμηλά, μόνος μου, με μόνη στήριξη την οικογένειά μου, και κατάφερα να δημιουργήσω ομάδα, συσχετισμούς και το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό και πρωτοποριακό.

Χαίρομαι να με παρακολουθείς, να με κρίνεις, και γιατί όχι, εκτιμώ το να λες δημόσια τις όποιες πιθανές κινήσεις μου, σωστές ή λανθασμένες κατά τη γνώμη σου.

Φυσικά δε γνωρίζεις ποιος είναι ο σχεδιασμός μου, οι θέσεις μου και η στρατηγική που επιθυμώ ν’ αναπτύξω, έτσι ώστε να καταλήξω ως ο μοναδικός υποψήφιος  Πρόεδρος και ει δυνατόν, αποδεκτός απ’ όλους τους επιχειρηματίες της Κορινθίας.

Σταδιακά και προγραμματισμένα θα έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να παρουσιάσουμε και το όραμα και τη δυναμική μας, διαφωνώντας ή συμφωνώντας κατά περίπτωση, καταλήγοντας όμως στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για το αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση

Ραψωματιώτης  Δημήτρης

Google+ Linkedin