Εκλογές Επιμελητηρίου : «Λαγοί» και αουτσάιντερ όλοι μαζί, πλην… Λακεδαιμονίων !!!

Φουντώνει η ονοματολογία για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας,που ως γνωστόν,μετά από έξη χρόνια, θα γίνουν μεταξύ 5 με 19 Νοέμβρη 2017.

Υπάρχουν προς το παρόν φαβορί για την διεκδίκηση της καρέκλας του Βασίλη Νανόπουλου,που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα  τις προθέσεις του ;

Όχι, προς το παρόν δεν υπάρχουν φαβορί…μόνο «λαγοί» υπάρχουν  και ένα αουτσάιντερ που από πολύ νωρίς βγήκε στο κουρμπέτι να καταθέσει το όραμά του για την “ανάπτυξη” της επιχειρηματικότητας  – γνωρίζοντας βεβαίως ότι και το δικό του όραμα οδηγεί  την “ανάπτυξη” με μαθηματική ακρίβεια στο θυσιαστήριο της “ελεύθερης αγοράς” !

Όλοι αυτοί οι «λαγοί» και το αουτσάιντερ,αλλά και άλλοι πρόθυμοι να τους οδηγούν και να τους προστάζουν σαν πολυτίμους υπηρέτες – μη έχοντας το «κουράγιο» για κάτι περαιτέρω – ποντάρουν σε ένα ενιαίο «ψηφοδέλτιο » υπό την αιγίδα του Βασίλη Νανόπουλου και την στήριξη του γενειοφόρου “σοφού” της περιφέρειας ! 

Σύνθημά τους ; “Όλοι μαζί, πλην… Λακεδαιμονίων” !!! 

Βεβαίως ,στην περίπτωσή μας,το “πλην Λακεδαιμόνιων” δεν έχει να κάνει με τον πόλεμο του Αλεξάνδρου ,στο Γρανικό ποταμό – κατά μια έννοια όμως,έχει να κάνει με τον πόλεμο κατά του Αλέξανδρου…στην Κόρινθο !

Google+ Linkedin