Κούγιας αναμενόμενος…

Κούγιας αναμενόμενος…

Τρίτωσε το κακό αποτέλεσμα για τον ΠΑΣ Κόρινθος , μετά την εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Μύκονο , και πλέον ενδέχεται να δρομολογηθούν και διοικητικές εξελίξεις αν τελικά ισχύσει η δήλωση του  Αλέξη Κούγια (δείτε ΕΔΩ) ότι παραιτείται από τη θέση του προέδρου.

Η επιφύλαξη που κρατάμε σχετικά με την φερόμενη παραίτηση δεν είναι καθόλου τυχαία. Με τον Κούγια δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει….Και στο παρελθόν ο γνωστός ποινικολόγος είχε δηλώσει ότι παραιτείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά υπαναχώρησε δηλώνοντας το αμίμητο “πριν λίγες μέρες ανέθεσα σε εταιρία να κάνει ένα γκάλοπ στα Γιάννενα για το αν με θέλουν οι φίλοι της ομάδας, η οποία έδειξε πως το 90% των ερωτηθέντων ήταν στο πλευρό μου”!

Λέτε να έχουμε καμιά κρυφή δημοσκόπηση και στην Κορινθία που να βγάλει τον Κούγια ποιο δημοφιλή και από τον Σταματόπουλο ντυμένο Στάθη Ψάλτη!!

Όπως και να έχει , βέβαια , ο κ. Κούγιας στη δήλωση της παραίτησής του μίλησε και για «εγκληματική οργάνωση που καθορίζει τα πάντα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Όμως όταν για μια ακόμα φορά  χτυπιέσαι πως σε ανάγκασαν να παραιτηθείς οι στημένοι διαιτητές, πως σε πολέμησαν παράγκες και κυκλώματα ενώ εσύ δεν μπόρεσες καν να κερδίσεις στην έδρα σου την Θύελλα Διασταύρωσης Ραφήνας και την ΑΕ Μυκόνου , ποιον να πείσεις;

Κάποια στιγμή, ακόμη κι αυτοί που σε υποδέχτηκαν ως σωτήρα του κορινθιακού ποδοσφαίρου αντιλαμβάνονται ότι σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση…

Καταλαβαίνουν δηλαδή ότι ο Αλέξη Κούγιας λειτούργησε και στην “Μπάρτσα” όπως λειτούργησε σε όλες τις ομάδες που πέρασε , απέτυχε και έφυγε…περισσότερο ως δικηγόρος παρά ως παράγοντας. Εντάσεις, απειλές για μηνύσεις στους διαιτητές και μπόλικη …. στρεψοδικία , για να είναι συνεχώς στον «αφρό» της επικαιρότητας.

Το ποδόσφαιρο όμως όπως λέει και ο Ισπανός συγγραφέας Χαβιέρ Μαρίας είναι ”Η εβδομαδιαία αναβίωση της παιδικότητας” και όχι οι πολεμικές συγκρούσεις Κούγια που εν τέλει αποτράβηξαν το ενδιαφέρον του σοβαρού κόσμου της πόλης από τα διοικητικά της ομάδας.

Google+ Linkedin