Για γέλια ή για κλάματα τα «μπρος – πίσω» Κούγια στην παραίτησή του;

Για γέλια ή για κλάματα τα «μπρος – πίσω» Κούγια στην παραίτησή του;

Μπορεί να πέσαμε μερικώς έξω (δείτε ΕΔΩ) και να μην είχαμε κρυφή δημοσκόπηση στην Κορινθία που να βγάζει τον Κούγια ποιο δημοφιλή από τον Σταματόπουλο (ντυμένο Στάθη Ψάλτη) , όμως ο γνωστός ποινικολόγος για μια ακόμα φορά έδωσε παράσταση για ένα ρόλο!

Αυτή τη φορά ο Αλέξης Κούγιας επικαλέστηκε –  εν είδει δημοσκόπησης – τα χιλιάδες μηνύματα που εστάλησαν από την Κόρινθο στην “Ώρα του Σωτήρη“ στην Καλαμάτα και τον ανάγκασαν να πάρει πίσω την παραίτηση του , παρότι λόγω φόρτου εργασίας κατάφερε να διαβάσει μόνο τα 200 από αυτά , που κατά τα λεγόμενά του τον συγκίνησαν!

Συγκεκριμένα στην Επίσημη σελίδα της Ποδοσφαιρικής ομάδας Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ στο facebook (δείτε ΕΔΩ) διαβάζουμε ότι τα εναπομείναντα μέλη της διοίκησης (Πιέτρης,Παπαγιαννόπουλος και Τριαντάφυλλος) αποφάσισαν να μην κάνουν αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κούγια από την θέση του προέδρου και κατόπιν αυτού ο γνωστός ποινικολόγος συνυπολογίζοντας και το ότι  έκανε ρεκόρ προβολών στις δύο παρουσίες του στην  “Ώρα του Σωτήρη“, με τον συμπαθέστατο Καλαματιανό δημοσιογράφο Σωτήρη Γεωργούντζο,  στο φοβερό κανάλι του Sportstonoto.gr στο YouTube (!) αποφάσισε να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Τώρα αν όλα αυτά είναι για γέλια ή για κλάματα; Εσείς αποφασίζετε…

Εμείς απλά λέμε πως ότι και να πιστεύει ο καθένας για τα  «μπρος – πίσω» του κ. Κούγια σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο εξισωτισμός της ομάδας της Κορίνθου με τα επικοινωνιακά καμώματα του σημερινού προέδρου της αδικεί την ιστορία του σωματείου , που πανάξια κάποτε είχε κερδίσει στα γήπεδα τον σεβασμό των αντιπάλων του και συνάμα την αναγνώριση των φιλάθλων όλης της χώρας.

Google+ Linkedin