Ενώ στο Κιάτο ψηφίζουν…η διαδημοτική “ΚΕΚ Νομού Κορινθίας ΑΕ” προαναγγέλλει θέσεις εργασίας για το ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων !

Με 1ο θέμα την έγκριση του επονομαζόμενου “Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ.) Δήμου Σικυωνίων” συνεδριάζει απόψε (δείτε ΕΔΩ) το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σικυωνίων.  

Στο συγκεκριμένο Τοπικό Σχέδιο έχουμε αναφερθεί πρόσφατα (δείτε ΕΔΩ) επισημαίνοντας ότι ΔΕΝ έχει προηγηθεί καμιά ουσιαστική διαβούλευση με τους πολίτες,όπως για παράδειγμα ηλεκτρονική διαβούλευση μέσω διαδικτύου κλπ.  Έχουμε γράψει επίσης ότι όλα αυτά φυσικά ΔΕΝ γίνονται για να σταθούν εμπόδιο στα ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτά η δεύτερη φορά “αριστερή κυβέρνηση” τα φροντίζει με την Διυπουργική Επιτροπή Συντονισμού Μεγάλων Έργων,που μαζί με την περιφέρεια Πελοποννήσου ήδη έχουν στρώσει το χαλί στον Ανάδοχο για τις τελικές υπογραφές με σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).

Γιαυτό εξάλλου και η Περιβαλλοντική Πελοποννήσου Α.Ε. μέλος του Ομίλου ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή, ήδη προσφέρει θέσεις εργασίας σε  Μηχανικούς και Προσωπικό, που θα απασχοληθεί σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία, για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων.

Η αγγελία για τις παραπάνω θέσεις εργασίας στην ΤΕΡΝΑ είναι καταχωρημένη ΕΔΩ στον επίσημο ιστότοπο του ΚΕΚ Ν. Κορινθίας ΑΕ.,προφανώς εν γνώσει των μετόχων της εταιρείας ή τουλάχιστον με την έγκριση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Να υπογραμμίσουμε ότι μέτοχοι στο ΚΕΚ Ν. Κορινθίας ΑΕ  είναι όλοι οι Δήμοι του Νομού Κορινθίας,στο δε Διοικητικό του Συμβούλιο συμμετέχει με την ιδιότητα του Ταμία ο πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων Τάσος Λεονάρδος !

 

Παρόλα αυτά στην αποψινή συνεδρίαση ο κ. Λεονάρδος,ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων,αναμένεται να εισηγηθεί την έγκριση του επονομαζόμενου “Τοπικού Σχεδίου Αποκεντρωμένης Διαχείρισης Αποβλήτων (Τ.Σ.Δ.) Δήμου Σικυωνίων” …μάλλον για το παντεσπάνι της αποκομιδής (όχι της διαχείρισης) που έχουν βάλει στο μάτι τοπικοί  ΜΚΌνοι και άλλοι “επαναστάτες του φουμπού” … για την κοινωνική οικονομία ρε γαμώτο !

Google+ Linkedin