Σε παρωδία εξελίχθηκε το φινάλε του Πέλοπα Κιάτου στη Γ’ Εθνική

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι,η διοίκηση του Πέλοπα αποφάσισε να πράξει κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Η ιστορική ομάδα του Κιάτου ταξίδεψε στη Ρόδο για την αναμέτρηση με τον Ιάλυσο, στο ματς της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 6ου ομίλου, με μόλις 9 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της.

Και μολονότι η διοίκηση αποφάσισε να κάνει το ταξίδι στο «σμαραγδένιο» νησί και ουσιαστικά να καλύψει τα έξοδα, εντούτοις πήρε μία απόφαση που ουδείς περίμενε. Ποια ήταν αυτή; Στη λήξη του πρώτου μέρους και όντας με 4-0 πίσω στο σκορ, ο ποδοσφαιριστής του Πέλοπα Αναγνωστόπουλος δεν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο λόγω τραυματισμού, αφήνοντας την ομάδα του με 8 ποδοσφαιριστές.

Μετά από μίνι σύσκεψη των ανθρώπων του συλλόγου, ο υποβιβασμένος στο τοπικό πρωτάθλημα Πέλοπας αποφάσισε να μην εμφανιστεί στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και να δηλώσει αποχώρηση! 

Δηλαδή, η ομάδα του Κιάτου έκανε το παράλογο. Να κάνει το μακρινό ταξίδι στη Ρόδο με 9 ποδοσφαιριστές, να αγωνιστεί για τα πρώτα 45 λεπτά και στο β’ ημίχρονο να αποχωρήσει!

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Xειμωνέττος (20’ Γκουγκουντρής), Τσούπρος (20’ Καραμανώλης Μ.), Σταθάκης (26’ Σπάρταλης), Μαντικός, Καραμανώλης Σ., Αρέτογλου, Αζεμάι, Φαβάλι, Μπεγλεκτσής (26’ Παφιάκης), Μανθάνο, Κόλα.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λάκοφ, Τουμπανάκης, Μπούκης, Βιζάι, Πράττος, Θεοδωρόπουλος, Παπουτσής, Αναγνωστόπουλος, Παλογιαννίδης.

News Καφέ Καραμαλίκης
Εθν. Αντίστασης & Κανελλοπούλου 1,Κιάτο

Google+ Linkedin