Ο Κώστας Μάντζιος σε τραγούδια του κεφιού και της παρέας!

Κάθε Σάββατο ,στις 21:45, ο γνωστός ερμηνευτής και μουσικός Κώστας Μάντζιος,η Γιώτα Λιαποπούλου με την ζεστή χροιά της φωνής της και ο δεξιοτέχνης του τρίχορδου μπουζουκιού Νίκος Κράλης σμίγουν με τους φίλους τους,“στου Μιχάλη την ταβέρνα”,παντρεύοντας μαγικά  τις αυθεντικές γεύσεις του καλού φαγητού…με «αρώματα ψυχής»,σμιλεμένα απ’ τα μεράκια του λαού μας!

Ο γνωστός ερμηνευτής και μουσικός Κώστας Μάντζιος έχει την  δική του μουσική ταυτότητα,με πλατιά τραγουδιστική κουλτούρα και βαθιές ρίζες στη λαϊκή παράδοση, που του επιτρέπουν να δείχνει τον προσήκοντα σεβασμό στην αισθητική των τραγουδιών. 

Στην εικοσαετή δισκογραφική του θητεία – «πιστός» στο καλό τραγούδι – ευτύχησε να συνδέσει το όνομά του με ξεχωριστές συνεργασίες, συμμετέχοντας στην καθιέρωση της Νεολαϊκής Μουσικής Σκηνής. 

Έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Σταυριανό,τον Βαγγέλη Κορακάκη,τον Μίμη Πλέσσα,τον Μιχάλη Τερζή,τον Γιάννη Νικολάου,τον Πέτρο Βαγιόπουλο κ.α.

Το μέταλλό του,αλλά και ο συνεπής τρόπος που προσεγγίζει τόσο το “χρυσό” παρελθόν του λαϊκού μας τραγουδιού – όσο και το ορθώς εννοούμενο έντεχνο τραγούδι ήταν το εφαλτήριο για να του εμπιστευτούν τους στίχους τους σημαντικοί  Έλληνες στιχουργοί,όπως ο Φίλιππος Γράψας,ο Ηλίας Κατσούλης, ο Πάνος Φαλάρας, ο Αντώνης Παπαϊωάννου κ.ά.

* * Η παραδοσιακή μουσική ταβέρνα “ο Μιχάλης” για 51 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται στην Πλατεία Φλέμινγκ,στο Χαϊδάρι,με σταθερή φιλοσοφία που εστιάζει στις γεύσεις της αυθεντικής ταβέρνας με το χύμα βαρελίσιο κρασάκι !

Google+ Linkedin