Ντίνα Νικολάκου: Περιφερειακή αυτοδιοίκηση χωρίς σκιές και «πατερούληδες»

Ντίνα Νικολάκου: Περιφερειακή αυτοδιοίκηση χωρίς σκιές και «πατερούληδες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου τις Μεσσήνιες και τους Μεσσήνιους συμπολίτες μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπο μου.

Δεσμεύομαι απέναντι τους ότι θα σταθώ αντάξια της μεγάλης τιμής που μου έκαναν και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην πρώτη γραμμή με την ίδια μαχητικότητα για τη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Πελοποννήσιους πολίτες που ψήφισαν την πρώτη Κυριακή το συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» αντιστεκόμενοι σε συγκεκριμένα συστήματα συμφερόντων, που προσπάθησαν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τον «εκλεκτό» τους ως Περιφερειάρχη.

Το πρώτο βήμα έγινε. Οι εκλογές θα κριθούν την Κυριακή 15 Οκτωβρίου.

Η κάλπη θα είναι άδεια. Και τα διλήμματα ξεκάθαρα. 

  • Ποιος είναι καταλληλότερος για Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε αυτή την κρίσιμη και κομβική στιγμή για την Περιφέρεια μας;
  • Υποταγή ή Ανεξαρτησία; 
  • Ισοπέδωση ή Μαχητικότητα; 
  • Διοίκηση των λίγων για λίγους ή Συνεργασία και Συνέργειες με ΌΛΟΥΣ;

Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως τι επέλεξαν να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή, να συστρατευτούν στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη  για μία Περιφέρεια με ανθρώπινο, κοινωνικό και προοδευτικό πρόσημο.

Η συσπείρωση όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου μας θα αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο για την ισχυροποίηση του επόμενου Περιφερειάρχη, ο οποίος δεν θα πρέπει να είναι υπάλληλος κανενός κόμματος, κανενός συστήματος και καμίας επιχειρηματικής ομάδας.

Όλοι μαζί μπορούμε να οδηγήσουμε την Πελοπόννησο στο δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου, διανύοντας στο άπλετο φως μία διαδρομή χωρίς σκιές και «πατερούληδες».

Αισθάνομαι βαθιά την ευθύνη να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και να πάρουν στα δικά τους χέρια την εκλογή του επόμενου Περιφερειάρχη.

Ντίνα Νικολάκου
Περιφερειακή Σύμβουλος

 

Google+ Linkedin