Με οικονομικά κίνητρα και αίσθημα ευθύνης ο Δήμος Σικυωνίων προτρέπει την αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οικονομικά κίνητρα δίνει ο Δ. Σικυωνίων για να κλείσουν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Σικυωνίων με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες του και σε συνέχεια των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση και με αποκλειστικό γνώμονα τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού,σας ενημερώνουμε ότι προτρέπουμε τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του δήμου μας να αναστείλουν την λειτουργία τους για διάστημα 15 ημερών ή όσο το απαιτήσουν οι συνθήκες ακλουθώντας πιστά της οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ).

Τα καταστήματα που θα ανταποκριθούν στην προτροπή του Δήμου εξαιρούνται με ομόφωνη απόφαση της ΔΕΥΑΣ  από τα τέλη ύδρευσης (1) ενός τρίμηνου λογαριασμού κατανάλωσης  εντός του έτους 2020.

Επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να γίνουν ρυθμίσεις οικονομικού περιεχομένου (π.χ. τέλη κοινόχρηστων χώρων, δημοτικά τέλη κ.λ.π) στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, εφόσον αυτό μας επιτραπεί από τις νομοθετικές ρυθμίσεις που εξετάζονται αυτήν την στιγμή από το υπουργείο Εσωτερικών.

Τα καταστήματα τα οποία θα αναστείλουν την λειτουργία τους να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την υπηρεσία της ΔΕΥΑΣ στο τηλέφωνο 2742026490.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Δεν πανικοβαλλόμαστε αλλά και δεν υποτιμούμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο κόσμος.

Google+ Linkedin