Με επιτυχία διεξήχθη η 1η αθλητική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν Πέλοπας και Άρατος στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου

Με επιτυχία διεξήχθη η 1η αθλητική ημερίδα που συνδιοργάνωσαν Πέλοπας και  Άρατος στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Δημοτικό Θέατρο Κιάτου η 1η αθλητική ημερίδα με θέμα «Διατροφή και Άσκηση στην υγεία των παιδιών». Μια εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού ο ΓΠΣ Πέλοψ Κιάτου και ο Άρατος 1893 Α.Ο. Κιάτου, οι δύο κορυφαίοι αθλητικοί σύλλογοι της πόλης.

Στην ημερίδα αναλύθηκαν τα μυστικά της σωστής διατροφής και άσκησης από τον κλινικό διατροφολόγο-διαιτολόγο Κωνσταντίνο Συριάνο, ενώ ο παράγοντας με θητεία και στους δύο συλλόγους Σωτήρης Νικολόπουλος, παρουσίασε σπάνια ντοκουμέντα της ίδρυσης και της ιστορικής πορείας Πέλοπα και Άρατου Κιάτου.

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Γιώργος Δούρος, ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Κώστας Σωτηρίου, ο ρεπόρτερ του Gazzetta.gr Φώτης Καρακούσης και ο προπονητής της ομάδας Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, Γρηγόρης Παναγιώταρος, αναφέρθηκαν στα νέα παιδιά, τους τρόπους προσέλκυσής τους στον αθλητισμό αλλά και τη σωστή διαπαιδαγώγησή τους από τους προπονητές και καθηγητές τους.

Και στο φινάλε της εκδήλωσης τιμήθηκαν παίκτες, προπονητές και καθηγητές, που διακρίθηκαν στην αθλητική ζωή του Κιάτου. Οι καθηγητές-γυμναστές, ο αείμνηστος Γιώργος Τσέκος και ο Κώστας Καρβουντζής, ο προπονητής μπάσκετ του Άρατου Γιάννης Παπαπαναγιώτου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πέλοπα Θανάσης Δάνης και Τάκης Παπαβασιλείου και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Άρατου, Γιώργος Μαυραγάνης.

Google+ Linkedin