‘Η λέμε μ@λ@κίες ή δεν λέμε :”Ο Κυριάκος ως νέος Μωυσής”!

‘Η λέμε μ@λ@κίες ή δεν λέμε :”Ο Κυριάκος ως νέος Μωυσής”!

Γελάει ο κόσμος. Δείτε ένα απόσπασμα από άρθρο του Θανάση Μαυρίδη που δημοσιεύτηκε στο liberal.gr. Ο εκδότης της εφημερίδας “Φιλελεύθερος” χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη… “νέο Μωυσή”. Μεγάλες στιγμές.

Διαβάστε το απόσπασμα:

” Έπειτα από μία δεκαετία χαμένων αναζητήσεων στον κόσμο των εθνικών και κομματικών ψευδαισθήσεων, είναι καιρός να βρούμε τον δρόμο μας. Όχι ότι θα είναι εύκολο. Αλλά είναι από αυτές τις στιγμές που «γράφεται ιστορία», που οι μελλοντικές γενιές θα την εισπράξουν ως μια «βαριά κληρονομιά». Οι Εβραίοι χρειάστηκε να περάσουν την Ερυθρά θάλασσα για να ξεφύγουν από τους Αιγύπτιους. Ο Κυριάκος καλείται ως νέος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στην γη της επαγγελίας. Έναν λαό όμως που είναι πλέον έτοιμος για την «Έξοδο». Σε αντίθεση με τον πολιτικό κόσμο, αυτός ο λαός έδειξε στις δύο τελευταίες κρίσεις ότι είναι πολύ πιο ώριμος απ’ ότι τον θεωρούν και ότι οι αποτυχημένες επιλογές της τελευταίας εικοσαετίας τον έχουν διδάξει”.

Ο Θανάσης Μαυρίδης το 2008 χαρακτήριζε τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη «άνθρωπο φαινόμενο», προτείνοντας μάλιστα την εμπλοκή του στα λιμάνια της χώρας, το 2020 χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη «νέο Μωυσή».Τον διαβάζουμε με προσοχή…

Google+ Linkedin