«Είμαστε και εμείς εδώ» – Ηχηρή παρέμβαση πασοκογενών στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου»

«Είμαστε και εμείς εδώ» – Ηχηρή παρέμβαση πασοκογενών στελεχών της «Νέας Πελοποννήσου»

Είμαστε δίπλα στην ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και κοντά στον Πέτρο Τατούλη με συνέπεια, υπευθυνότητα από το 2010. Παραδοσιακά ανήκουμε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι εκείνο το κόμμα το οποίο έφερε την μεγάλη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» και την αιρετή περιφέρεια, η οποία μέχρι τότε ήταν το μακρύ χέρι της κάθε κυβέρνησης με διορισμένο περιφερειάρχη. Και αυτό υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες εκσυγχρονισμού του ελληνικού κράτους, κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα. 

Από τότε λοιπόν, πιστέψαμε βαθιά ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από πολυσυλλεκτικούς οργανισμούς, που θα μπορούν να εμπνεύσουν όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες και να εκφράσουν ένα όραμα για τον τόπο, προκειμένου οι περιφέρειες να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης. Το έργο μας εκείνης της περιόδου αναγνωρισμένο από το σύνολο των κυβερνήσεων, αλλά κυρίως από την υψηλή αποδοχή της «Νέας Πελοποννήσου» ανάμεσα στους πολίτες επιβεβαιώνει την ορθότητα της πολιτικής μας αντίληψης περί ανεξάρτητης και πολυσυλλεκτικής αυτοδιοίκησης. 

Ο Πέτρος Τατούλης και εμείς μαζί του, έχουμε υπάρξει διαχρονικά παρόντες, δίπλα στον κάθε πολίτη, με συνέπεια, όραμα, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα και εγγυούμαστε τον κεντρικό στόχο της επόμενης περιόδου, να συνεχίσει δηλαδή η Πελοπόννησος τον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της υλοποίησης του κεντρικού τρίπτυχου της ατζέντας του Πέτρου Τατούλη «Δουλειά για όλους, Αύξηση του ατομικού εισοδήματος, Βιώσιμες Επενδύσεις».  Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική παράταξη  της «Νέας Πελοποννήσου»  είναι μονόδρομος για το μέλλον, αποτελεί εγγύηση προοδευτικότητας και δημοκρατίας, κρατάει ισχυρή την σχέση με τους πολίτες μακριά από την τοξικότητα της στείρας κομματικής αντιπαράθεσης  και ως εκ τούτων παραμένουμε με συνέπεια υποψήφιοι με τη «Νέα Πελοπόννησο»! Καλούμε συστράτευση όλες και όλους για μια μεγάλη Νίκη της Δημοκρατίας και της Πελοποννήσου, την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 8 Οκτωβρίου!  

Νικολάκου Ντίνα

Αλεξόπουλος Αλέξης

Αργυράκης Γιάννης

Μπακούρης Γιώργος

Παπαγγελόπουλος Άγγελος

Ρουμελιώτης Γιώργος

Μπακούρος Γιώργος

Σκούρος Χαράλαμπος

Στεφανόπουλος Φάνης

Στρατηγάκος Ηλίας

Google+ Linkedin