Ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ένας άνθρωπος της αγροτιάς, στη μεγάλη ομάδα της «Επόμενης Μέρας»!

Ο Βασίλης Αλεξόπουλος, ένας άνθρωπος της αγροτιάς, στη μεγάλη ομάδα της «Επόμενης Μέρας»!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Πιστεύος συνεχίζει να συνθέτει και να ενώνει δημιουργικές δυνάμεις , με αναγνωρισμένη προσφορά στην τοπική κοινωνία ,στο ψηφοδέλτιό του και αυτό ασφαλώς δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια προοδευτική αυτοδιοίκηση την «επόμενη μέρα » και προπάντων μια ενεργή κοινωνία πολιτών , χωρίς αποκλεισμούς ,που πραγματικά έχει ανάγκη αυτός ο τόπος.

Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε πως εντάσσεται και η κοινωνική συστράτευση ενός ανθρώπου της αγροτιάς, του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βασίλη Αλεξόπουλου ,με την δημοτική παράταξη Επόμενη Μέρα.

Αδιαμφισβήτητα, τα πολλά χιλιόμετρα που έχει διανύσει ο Βασίλης στην αυτοδιοικητική του πορεία του έχουν προσδώσει την ιδιαίτερη ικανότητα να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις ανησυχίες των συμπολιτών του και να τις υπερασπίζεται με ανιδιοτέλεια , ακόμα και με προσωπικό κόστος , μέσα από τις θέσεις ευθύνης που υπηρετεί.

Καλόν Αγώνα και Καλή Επιτυχία Βασίλη!

Διαβάστε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Βασίλη Αλεξόπουλου , όπως αυτή δημοσιοποιήθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα της παράταξης του κ. Πιστεύου “Επόμενη Μέρα” στο facebook.

💯 Ο Βασίλης Αλεξόπουλος στη μεγάλη ομάδα της «Επόμενης Μέρας»!
✍️ Δημήτρης Πιστεύος: «Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή καλωσορίζω τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Βασίλη Αλεξόπουλο στον συνδυασμό μας. Η αδιαμφισβήτητη αυτοδιοικητική του εμπειρία , η ανεξάντλητη εργατικότητα αλλά και το αδαμάντινο ήθος που τον χαρακτηρίζει είναι το πιο ισχυρό αποτύπωμα εμπιστοσύνης και βεβαιότητας ότι όλοι μαζί θα χτίσουμε την μεγάλη Σικυωνία του μέλλοντός μας.
✌️ Καλωσήρθες Βασίλη στη μεγάλη ομάδα της «Επόμενης Μέρας» ‼️
✍️ Βασίλης Αλεξόπουλος: «Ευχαριστώ θερμά τον Δημήτρη Πιστεύο για την τιμή που μου έκανε να συμμετέχω στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της δημοτικής του παράταξης. Ένα ψηφοδέλτιο πλατιάς συμπαράταξης και ανιδιοτελούς προσφοράς, που ήδη δίνει τα δικά του διαπιστευτήρια στην κοινωνία αποδεικνύοντας ότι δεν βολεύεται με την στασιμότητα , αλλά θέτει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών όλων μας για την «επόμενη μέρα» του δήμου Σικυωνίων ».
🔰 Ο Βασίλης Αλεξόπουλος προέρχεται από την «φουρνιά» των νέων αγροτών που κράτησαν ζωντανή τόσο την παράδοση όσο και την έμπρακτη αγάπη για τον τόπο τους. Ως οινοποιός όλα αυτά τα χρόνια αναδεικνύει µε γνώσεις, όραµα και μεράκι το ποιοτικό πρόσωπο του ντόπιου κρασιού σε όλες του τις εκφάνσεις.
✅ Με το ίδιο μεράκι έκανε και τα πρώτα αυτοδιοικητικά του βήματα το 1998 όταν εξελέγη πρόεδρος στο χωριού του, το Λαλιώτη Κορινθίας.Το 2011-2014 ήταν εκλεγμένος στο Τοπικό Συμβούλιο Λαλιωτίου.
📍 Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 και του 2019 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Σικυωνίων, τον οποίο υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης είτε ως Αντιδήμαρχος είτε ως Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου είτε ως σύμβουλος για αγροτικά θέματα.
🚩 Στις 4 / 8 / 2023 με επιστολή που κατέθεσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σικυωνίων ανεξαρτητοποιήθηκε από την δημοτική πλειοψηφία ασκώντας δριμεία κριτική στην πεπατημένη πολιτική πραχτική του απερχόμενου δημάρχου Σικυωνίων , Σπύρου Σταματόπουλου , αλλά και στους μηχανισμούς «συμφερόντων» που έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτόν.
📍 Έκτοτε και μέχρι σήμερα ο Βασίλης Αλεξόπουλος συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντά του ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Google+ Linkedin