Βασίλης Γαλάνης : «Θα τιμήσω με την προσφορά μου την εμπιστοσύνη σας»

Βασίλης Γαλάνης : «Θα τιμήσω με την προσφορά μου την εμπιστοσύνη σας»

Φίλες και Φίλοι του Δήμου Σικυωνίων,

με ιδιαίτερη χαρά επικοινωνώ μαζί σας προκειμένου να σας εκφράσω την πρόθεσή μου να κατέλθω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο μας με την παράταξη <<Επόμενη Μέρα >> του υποψήφιου Δημάρχου κ. Δημήτρη Πιστεύου.

Πρόθεσή μου ήταν πάντα και συνεχίζει να είναι, η διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα στο Δήμο μας, από την προκοπή του οποίου εξαρτάται το μέλλον μας αλλά και το μέλλον των παιδιών μας.

Ενστερνιζόμενος το όραμα του Δημήτρη Πιστεύου για έναν Δήμο που θα έχει ως κέντρο του τον άνθρωπο και τις ασχολίες του και σχέδιο ανάπτυξης για όλους, θα τιμήσω με την προσφορά μου την εμπιστοσύνη σας.

ΓΑΛΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Επόμενη Μέρα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Βασίλης Γαλάνης γεννήθηκε και διαμένει στο Ψάρι Στυμφαλίας.Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας (έμπορος και αυτοκινητιστής).Είναι παντρεμένος με την Μαντώ Οικονομοπούλου από τη Λαύκα Στυμφαλίας και έχουν δύο παιδιά.

Είναι εκλεγμένος Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου μας, έχοντας να επιδείξει σπουδαίο έργο κατά τη θητεία του.

Διετέλεσε για οχτώ χρόνια Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας, με αξιόλογες δράσεις και επιτυχίες.

Είναι μέλος σε πολλούς επαγγελματικούς συνδέσμους και σωματεία.

Αποφάσισε να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα, με το συνδυασμό του Δημήτρη Πιστεύου ενός ανθρώπου που έχει ως κύριο όραμα την αναμόρφωση της περιοχής μας και την ουσιαστική προσφορά στον δημότη.

Google+ Linkedin