Δήμος Σικυωνίων: Στην τελική ευθεία η δημιουργία κεντρικής πλατείας στα Μποζικά

Δήμος Σικυωνίων: Στην τελική ευθεία η δημιουργία κεντρικής πλατείας στα Μποζικά

Νέα χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο εξασφάλισε ο δήμος Σικυωνίων για την ανάπλαση κοινοχρήστων χώρων, την αναβάθμιση παιδικών χαρών και αύλειων χώρων των σχολείων. Το έργο αφορά σε λειτουργικές και αισθητικές παρεμβάσεις σε κοινόχρηστους χώρους και πλατείες, που θα βελτιώσουν σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας στους χώρους άθλησης και αναψυχής.

Η νέα χρηματοδότηση έρχεται να συμπληρώσει παλαιότερες χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ και “Φιλόδημου” που αφορούσαν σε παρόμοια έργα και να ολοκληρώσει τον στόχο της ριζικής αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων και των παιδικών χαρών στον δήμο Σικυωνίων. Παράλληλα, θα αποτελέσει τη βάση για την ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος των κατοίκων της Κοινότητας Μποζικών: Την δημιουργία κεντρικής πλατείας.

Ο δήμαρχος Σικυωνίων, Σπύρος Σταματόπουλος, υπογράμμισε την ικανοποίησή του για τη νέα χρηματοδότηση και τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της δημοτικής αρχής παραμένει η εξασφάλιση ενός ασφαλούς και ποιοτικού οικιστικού περιβάλλοντος πρωτίστως για τα παιδιά και τους νέους, αλλά και γενικότερα η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων σε όλες τις κοινότητες του δήμου.

Google+ Linkedin