Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας για την επαναλειτουργία της αγοράς

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας για την επαναλειτουργία της αγοράς

Την ικανοποίηση του επιχειρηματικού κόσμου εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης, για την επαναλειτουργία των καταστημάτων από σήμερα, Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Ο κ. Πιτσάκης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ανακοίνωση του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδη για την επαναλειτουργία του μεγαλύτερου μέρους του λιανεμπορίου μόνο θετικά μπορεί να αξιολογηθεί.

Πιο αναλυτικά ανέφερε:

‘’Είναι μια κίνηση αναπτέρωσης του ηθικού των επαγγελματιών και εισροής ρευστότητας στην αγορά, κάτι που πραγματικά το έχει ανάγκη, ειδικά τώρα στην εκπτωτική περίοδο που διανύουμε.

Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι η κυβέρνηση άκουσε τις προτάσεις των Επιμελητηρίων σχετικά με την ανάγκη ανοίγματος του λιανεμπορίου όπως και το αντίστοιχο αίτημα του Επιμελητηρίου μας για το άνοιγμα του κλάδου των αισθητικών και ανταποκρίθηκε θετικά.

Καλούμε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο να τηρήσει με αυστηρότητα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτοκόλλα καταρχήν για τη προστασία των καταναλωτών, των εργαζομένων και τη δική τους, προκειμένου να μην υπάρξει νέα έξαρση της πανδημίας  και να παραμείνουν στο εξής ανοιχτά τα καταστήματα. Όπως επίσης και  το καταναλωτικό κοινό να επιλέξει για τις αγορές του τα καταστήματα της γειτονιάς του, να ενισχύσει την τοπική οικονομία.’’

Γραφείο Τύπου

Επιμελητήριο Κορινθίας

Google+ Linkedin