Σεμινάριο – Εξαγωγές υπό την Αιγίδα του ΕΒΕΑ

Σεμινάριο – Εξαγωγές υπό την Αιγίδα του ΕΒΕΑ

Beyond Exports: Σεμινάριο – Εξαγωγές υπό την Αιγίδα του ΕΒΕΑ Έναρξη 25 Ιαν. 2021

Περιγραφή Σεμιναρίου Beyond Exports – Executive Diploma

Το πρώτο Εξειδικευμένο και Πιστοποιημένο Executive Diploma στις Εξαγωγές και το Διεθνές Εμπόριο που διεξάγεται από το IST College,​ υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Σκοπός της εκπαιδευτικής ομάδας, η οποία απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη στον κλάδο των εξαγωγών, είναι να προσφέρουν στους συμμετέχοντες τις απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν στην επιτυχημένη εξαγωγή των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Το προγράμμα “Beyond Exports” αποτελεί ένα πραγματικό εργαλείο για τον σύγχρονο παραγωγό, έμπορο, επιχειρηματία ή στέλεχος που θέλει να απευθυνθεί στις αγορές του εξωτερικού, παρέχοντας τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του.
Μέσα από πρακτική προσέγγιση, εκπαίδευση σε όρους αγοράς, αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις και βέλτιστες πρακτικές, εισηγητές και συμμετέχοντες θα μπορέσουν να αναλύσουν ένα προς ένα τα βήματα που απαιτούνται έτσι ώστε η μέση επιχείρηση να ανοίξει το δρόμο για τις διεθνείς αγορές, χτίζοντας μια πραγματική κουλτούρα εξωστρέφειας και προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στην ίδια την επιχείρηση όσο και στην Ελληνική Οικονομία.

Σε ποιούς απευθύνεται;
Φοιτητές και Αποφοίτους Οικονομικών Σχολών
Start-uppers
Ελεύθερους επαγγελματίες
Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
Παραγωγούς και μέλη αγροτικών συνεταιρισμών
Στελέχη εταιρειών
Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν όχι μόνο να βελτιώσουν το προσωπικό και επαγγελματικό τους προφίλ αλλά κυρίως να τοποθετήσουν τις ιδέες τους ή/και τις δραστηριότητες των επιχειρήσεών τους σε ένα διεθνές περιβάλλον αγορών, μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που βασίζεται στην εξωστρέφεια και δίνει νέες προοπτικές για βιώσιμη ανάπτυξη και κερδοφορία στις επιχειρήσεις τους.

Τρόποι Παρακολούθησης:
“Φυσική Παρουσία”:​​
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:30μμ με 21:15μμ
Κάθε Σάββατο 11:00πμ με 14:45μμ
“E-Learning”:
Τα μαθήματα των τμημάτων βιντεοσκοπούνται σε HD για τους συμμετέχοντες που έχουν επιλέξει την παρακολούθηση μέσω E-Learning αλλά και για τους εγγεγραμμένους στα Τμήματα με φυσική παρουσία οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να παραστούν σε όλες τις διδακτικές ώρες.
Περισσότερες πληροφορίες για την παρακολούθηση με E-Learning εδώ​

Διάρκεια: 80 διδακτικές ώρες
Μεθοδολογία Προγράμματος:
Μέσα από πραγματικά case studies, success stories, θεωρία αλλά και best practices, η ομάδα του Beyond Exports καλύπτει ενότητες όπως: τα Πλεονεκτήματα των Εξαγωγών, την Σωστή Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσιών προς Εξαγωγή, την Προσαρμογή Προϊόντων στις Απαιτήσεις της Αγοράς Στόχου, την Προϊοντική Στρατηγική, την Επιλογή Αγοράς Στόχου και Έρευνα Αγοράς, τους Τρόπους Εισόδου και τα Δίκτυα Διανομής, τον τρόπο Εξεύρεσης Πελατών, το Διεθνές & Εξαγωγικό Marketing, το Ε- exports & Digital Marketing, τη Συσκευασία & Packaging, την Κοστολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική, τις Εμπορικές Εκθέσεις/ Επιχειρηματικές Αποστολές/ B2B συναντήσεις, τις Διαπραγματεύσεις, τους Τρόπους Πληρωμής & Διαδικασίες Εξαγωγών και την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου Εxport Business Plan.
Ενότητες:
Πλεονεκτήματα Εξαγωγών
Διάγνωση Επιπέδου Εξαγωγικής Ετοιμότητας- SWOT Analysis
Επιλογή Προϊόντων και Υπηρεσιών προς Εξαγωγή
Προσαρμογή Προϊόντος στις Απαιτήσεις της Αγοράς Στόχου
Προϊοντική Στρατηγική
Επιλογή Αγοράς Στόχου και Έρευνα Αγοράς
Τρόποι Εισόδου και Δίκτυα Διανομής
Εξεύρεση Πελατών
Διεθνές & Εξαγωγικό Marketing
Ε- exports & Digital Marketing
Συσκευασία & Packaging
Κοστολόγηση και Τιμολογιακή Πολιτική
Διεθνές Μείγμα Επικοινωνίας
Εμπορικές Εκθέσεις/ Επιχειρηματικές Αποστολές/ B2B συναντήσεις
Τρόποι Πληρωμής & Διαδικασίες Εξαγωγών
Εxport Business Plan
Ποιοί Είμαστε;
Περισσότεροι από δέκα (10) εισηγητές (επιχειρηματίες, διευθυντές εξαγωγών, στελέχη παραγωγής, logistics και marketing) με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην Εξωστρέφεια, μεταφέρουν με τον πιο πρακτικό τρόπο όλα τα απαραίτητα βήματα για να τις εξαγωγές. Γνωρίστε μας εδώ.
ΛΑΕΚ:
Το Beyond Exports – Executive Diploma μπορεί να χρηματοδοτηθεί ως και 100% από το πρόγραμμα ΟΑΕΔ – ΛΑΕΚ 0,24% για στελέχη που θα το παρακολουθήσουν μέσω της εταιρείας τους.
Για να μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εγγραφής σας μέσω του ΛΑΕΚ 0,24, κάντε κλικ εδώ
Πιστοποιημένο:
Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την ACTA – Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με Quality Training Label επιπέδου Advance

Πώς θα δηλώσω συμμετοχή και Επικοινωνία κάντε κλικ εδώ

Google+ Linkedin