”Έφυγε” από τη ζωή ο βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κώστας Κλωνής

”Έφυγε” από τη ζωή ο βετεράνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κώστας Κλωνής

Το Ξυλόκαστρο έχασε ένα ξεχωριστό άνθρωπο , μία προσωπικότητα, που υπηρέτησε με ήθος και αξιοπρέπεια τόσο τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της πολιτικής γενικότερα…

Στα 74 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Ξυλοκαστρίτης παλαιός αυτοδιοικητικός Κώστας Κλωνής. Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα , ο κ. Κλωνής μεταφέρθηκε σήμερα στο Κέντρο Υγείας Ξυλοκάστρου όπου παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί κατέληξε, ο θάνατός του προήλθε από πνευμονικό οίδημα.

Στη μακρόχρονη πολιτική του πορεία ο κ. Κλωνής είχε τιμήσει και υπηρετήσει τον ιδεολογικοπολιτικό του χώρο με συνέπεια ,αλλα και την αυτοδιοίκηση ως Νομαρχιακός Σύμβουλος Κορινθίας , με το συνδυασμό «Ενωμένη Κορινθία» του Χρήστου Σεργεντάνη.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του , το Ξυλόκαστρο , είχε επανειλημμένα τιμηθεί ως αιρετός εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας και από τους εκλεγμένους συναδέλφους είχε ψηφιστεί για το ιδιαίτερα τιμητικό αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Επίσης είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος διαφόρων υπηρεσιών του δήμου Ξυλοκάστρου ,επί δημαρχίας Αντώνη Κλαδούχου.

Google+ Linkedin