Basketball Champions League: «Το Final 4 είναι η κορύφωση για την ΑΕΚ»

Tην Παρασκευή ξεκινά στο κλειστό του ΟΑΚΑ το Final 4 του Basketball Champions League, όπου η ΑΕΚ θέλει να σηκώσει το 3ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της.

Η συμμετοχή της ΑΕΚ στο Final 4 του Basketball Champions League αποτελεί την κορύφωση της «αναγέννησης» της ΑΕΚ. Η ανοδική πορεία άρχισε πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας ο Μάκης Αγγελόπουλος, όπως τόνισε ο Ντράγκαν Σάκοτα στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του Basketball Champions League, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Σε μερικές ώρες, η ΑΕΚ, η Μούρθια, η Λούντβιχσμπουργκ και η Μονακό θα διεκδικήσουν το δεύτερο Basketball Champions League της ιστορίας, στο Final Four που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν από τους ημιτελικούς της Παρασκευής (04/05), πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, με τους προπονητές των τεσσάρων “μονομάχων” να μιλούν για την έως τώρα πορεία των ομάδων τους αλλά και για τις φιλοδοξίες τους στο Final Four.

Στον πρώτο ημιτελικό η Μονακό θα αντιμετωπίσει την Λούντβιχσμπουργκ (18:30) και στον δεύτερο η ΑΕΚ τη Μούρθια (21:30). Την Κυριακή το βράδυ θα διεξαχθεί ο τελικός και νωρίτερα ο μικρός τελικός.

 

Google+ Linkedin