Σκηνές ροκ ανήμερα των Θεοφανείων στο Κιάτο !

Σκηνές ροκ  ανήμερα των Θεοφανείων στο Κιάτο !

Η εορτή των Θεοφανίων είναι ημέρα χαράς που φέρνει κοντά τους ανθρώπους.Ακόμη καλύτερα, αν ο καιρός είναι καλός, όπως χθες Σάββατο στο Κιάτο που συνέβη το αδιαχώρητο !

Πλήθος κατοίκων είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στην προβλήτα του λιμανιού για να τιμήσει το έθιμο της ρίψης του Τιμίου Σταυρού στη θάλασσα,που φέτος συνοδεύτηκε από μπουνιές, κλωτσιές, σπρωξίματα και πολλά «γαλλικά» που δημιούργησαν μια… ωραία ατμόσφαιρα λίγο πριν την κοπή της “παγκόσμιας ” βασιλόπιτας που είχε αναπτυχθεί στην πλατεία Ελευθερίας,με φόντο το Δημαρχείο της πόλης που είχε σχεδόν καλυφθεί από ένα τεράστιο πανό με τους χορηγούς των εκδηλώσεων !

Δείτε ΕΔΩ & ΕΔΩ τα video των εκδηλώσεων. 

Κατά την εκδήλωση της κοπής της “παγκόσμιας ” βασιλόπιτας ,που συντόνιζε η Πρόεδρος του Συλλόγου Πολιτισμού “Σαν Παραμύθι” κ. Μαρία Γεωργιάδη και  χάριν της οποίας ο  Εμπορικός Σύλλογος Κιάτου πιθανότατα θα αναφέρεται στο βιβλίο Γκίνες, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου τόνισε περιχαρής ότι το όνομα της πόλης του Κιάτου είναι σίγουρο ότι θα διαδοθεί  και έξω από την Ελλάδα… γιατί το σύνολο αυτών των εκδηλώσεων θα ενισχύσει την προσπάθεια των τοπικών επιχειρηματιών να προσελκύσουν διεθνείς πελάτες !

Όπως υπογράμμισε  ο κ. Παγώνης  τα όσα συνέβησαν χθες στο Κιάτο ήδη απασχολούν τα μέσα εθνικής εμβέλειας …

Google+ Linkedin