Προσωρινή “απομόνωση” Τσίπρα έδειξε η ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση

Και μαζί και μόνος…νυν υπέρ πάντων το μνημόνιο !

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση,τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης,από τους 155 βουλευτές της δικομματικής πλειοψηφίας. «Οχι» ψήφισε σύσσωμη η αντιπολίτευση (144). Απουσίαζε ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος με επιστολή του δήλωσε πως θα ψήφιζε «όχι».

Το σαφές μήνυμα από την τριήμερη κοινοβουλευτική διαδικασία ήταν ότι τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα,το καθένα για τους δικούς του λόγους,δεν προτίθενται,στην παρούσα φάση,να υποστηρίξουν τα υφεσιακά μέτρα που θα εμπεριέχονται στους εφαρμοστικούς του μνημονίου…

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης  Μεϊμαράκης απέδωσε στον πρωθυπουργό πολιτική απάτη,ενώ η Φώφη Γεννηματά έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργίας «εικονικής πραγματικότητας» μέσω των προγραμματικών δηλώσεων.

Στα λίγα καλά θα λέμε ‘ναι’. Στα πολλά στραβά θα είμαστε απέναντι σας» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, απευθυνόμενος προς την κυβέρνηση.

Να ζητήσει συγνώμη από τον λαό που τον πίστεψε και ιδίως από τη νεολαία,κάλεσε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. 

Και Λεβέντης και … εδώ λαγός, εκεί λαγός, που είναι ο λαγός; 

Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, ο κ. Λεβέντης είπε: «Με είπατε λαγό. Η ιστορία θα δείξει ποιος είναι λαγός. Ξέρουμε ποιος έκανε κυβέρνηση με τον Μητσοτάκη».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας ευθαρσώς κατέταξε τον κ.Τσίπρα στο κλαμπ των yesmen ! 

Google+ Linkedin