Έχετε την… «ελευθερία» να πληρώνετε τον προσωπικό σας γιατρό !

Έχετε την… «ελευθερία» να πληρώνετε τον προσωπικό σας γιατρό !

Η κυβέρνηση συνεχίζει την εμπορευματοποίηση της δημόσιας υγείας και ό,τι έχει μείνει από αυτήν μεταφέροντας διαρκώς την οικονομική επιβάρυνση απευθείας στους πολίτες! Έτσι, ο αρμόδιος υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε,μετά τα χειρουργεία επί πληρωμή και τον «προσωπικό γιατρό» επί πληρωμή!

Προσέξτε πώς περιέγραψε το νέο σχέδιο της κυβέρνησης ο υπουργός Υγείας, για τον πολυδιαφημισμένο «προσωπικό γιατρό»:

«Προσθέτουμε τους ιδιώτες γιατρούς και παθολόγους μέσα στο σύστημα του προσωπικού γιατρού για όποιον ασθενή επιθυμεί να παίζει το ρόλο του προσωπικού του γιατρού ο ιδιωτικός του γιατρός» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Δεν παρεμβαίνουμε στη μεταξύ τους σχέση» ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κι έκανε λόγο για «ελευθερία»!

«Ελευθερία» σε όποιον έχει να πληρώσει! «Εμείς προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία στον πολίτη. Αν αυτός επιθυμεί τη θέση του προσωπικού γιατρού να την επιτελεί ο δικός του γιατρός, του επιτρέπουμε να έχει αυτή την ελευθερία που δεν την επιτρέπαμε μέχρι εχθές» είπε!

Nα είναι καλά ο υπουργός και η κυβέρνηση για την «ελευθερία» που μας προσφέρουν! Είναι η ίδια «ελευθερία» που μας αναγκάζει να πληρώνουμε, έτσι κι αλλιώς, τον ιδιώτη γιατρό και απευθείας!

Μάλιστα, ο Γεωργιάδης, όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρχει… έστω κάποιον πλαφόν στην αμοιβή των ιδιωτών γιατρών, επανέλαβε: «Εμείς προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δωρεάν προσωπικό γιατρό», «αυτός είναι δικός τους λογαριασμός. Και αν ο συμπολίτης μας θέλει να πάρει τον δωρεάν προσωπικό γιατρό θα τον πάρει. Εάν θέλει να συνεχίσει, όμως, τη σχέση αυτή με το δικό του γιατρό δεν θα του απαγορεύουμε όπως το απαγορεύαμε μέχρι σήμερα»!

Και συνέχισε προκλητικά: «Εμείς προσφέρουμε στους συμπολίτες μας δωρεάν προσωπικό γιατρό. Αν κάποιος συμπολίτης μας, επειδή έχει τον παθολόγο του 15 χρόνια, και αυτόν εμπιστεύεται, θέλει τον φάκελό του να τον τηρεί ο δικός του γιατρός ως προσωπικός ιατρός πλέον, φυσικά και του το επιτρέπουμε. Εμείς δεν του αυξάνουμε την δαπάνη, για αυτό και δεν θα υπεισέλθουμε και στην αμοιβή. Αυτός είναι δικός τους λογαριασμός. Και αν ο συμπολίτης μας θέλει να πάρει τον δωρεάν προσωπικό γιατρό θα τον πάρει. Εάν θέλει να συνεχίσει, όμως, τη σχέση αυτή με το δικό του γιατρό δεν θα του απαγορεύουμε όπως το απαγορεύαμε μέχρι σήμερα».

Μιλάμε για δούλεμα κανονικό και στα μούτρα μας!

Google+ Linkedin