Discover Dogs 2017: Μια μεγάλη γιορτή για να γνωρίσουμε καλύτερα το αγαπημένο μας τετράποδο.

Το «Discover Dogs 2017», ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου, το σκύλο και τους ρόλους που έχει στην κοινωνία μας, έρχεται το διήμερο στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2017 στο Helexpo Maroussi.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά στο μεγάλο αυτό φεστιβάλ ζωοφιλίας, μάθησης, χαράς και δημιουργίας, με δωρεάν είσοδο για όλους. Παράλληλα, όσοι το επιθυμούν μπορούν να συνοδεύονται και από το αγαπημένο τους τετράποδο.

Το «Discover Dogs 2017» τονίζει την σημασία που έχει το αγαπημένο μας κατοικίδιο στην ζωή μας με μια σειρά από δραστηριότητες, που είναι σχεδιασμένες με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την πληρέστερη κυνοφιλική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες.

Το κοινό θα μπορέσει να συλλέξει πληροφορίες, να δει νέα προϊόντα διατροφής, να συζητήσει με ειδικούς για τις εξειδικευμένες διατροφικές ανάγκες του σκύλου, να ανακαλύψει υπηρεσίες, οι οποίες μπορεί να τον κάνουν χαρούμενο, να δοκιμάσει προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς, να κερδίσει δώρα και να λάβει μέρος σε διαγωνισμούς των εταιρειών που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ.

Ώρες λειτουργίες 10.00-20.00

 

Best Friends
Ελευθερίου Βενιζέλου 15,Κιάτο

Google+ Linkedin