Ο Άγγελος Τασινόπουλος τοποθετείται “Επί προσωπικού” για τα τεκταινόμενα στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου

Λάβαμε και ως οφείλουμε…

 δημοσιεύουμε παρακάτω αυτούσια την επιστολή του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,Άγγελου Τασινόπουλου,που ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλεί για  άδικους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό του και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Βεβαίως με το περιεχόμενο της επιστολής του ο κ. Τασινόπουλος σαφώς υποδηλώνει ότι αναγνωρίζει την διαφωνία ως βασικό συστατικό στοιχείο της άπλετης πληροφόρησης και της βελτίωσης του δημόσιου διαλόγου…

Σε ότι αφορά εμάς ,προφανώς και θα απαντήσουμε ,μέσα στην επόμενη εβδομάδα, στον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

Διαβάστε την επιστολή του αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου προς το kavos news :

   Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων για την φιλοξενία στο ειδησεογραφικό σας portal και να  ενημερώσω τους αναγνώστες σας ότι στην επιστολή μου εκφράζω προσωπικές απόψεις ,που δεν είναι κατ’ ανάγκη και απόψεις των µελών του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου.

   Συμμετείχα στις πρόσφατες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που έγιναν στις 4&5/10/17,καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση σε σταυρούς προτίμησης της  πλειοψηφούσας παράταξης “Επιχειρηματική Ενότητα Σικυωνίων”. Επίσης έθεσα υποψηφιότητα για Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας (Ο.Ε.Σ.Π.& Ν.Δ.Ε.) και εξελέγην.

Στην πρώτη ειδική συνεδρίαση με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου,στις 16/10/2017,αποδέχθηκα την θέση του Β΄ Αντιπροέδρου. Στις 06/11/2017 συγκλήθηκε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο και μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία,μειοψηφούντος εμού που δεν συμφώνησα και διαχώρισα την θέση μου, η θετική εισήγηση προς την Γενική Συνέλευση για δημιουργία νέας Ομοσπονδίας.Κατόπιν τούτου (στην ίδια συνεδρίαση για το παραπάνω θέμα) αποφασίστηκε η σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με ημερομηνία την 1η Ιανουαρίου 2018.  

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σχολιάσω πως η παρομοίωση του “κυπουρού” και της “γλάστρας” που χρησιμοποιήσατε δεν με αντιπροσωπεύει και την θεωρώ άστοχη και προσβλητική.

   Απαντώντας στο επόμενο δημοσίευμα με τίτλο “ο Παγώνης πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη”  θέλω να αναφέρω πως εγώ δεν είμαι εισαγγελέας, παρ’ όλα αυτά και αφού διάβασα την ανακοίνωση της Ο.Ε.Σ.Π.& Ν.Δ.Ε., η οποία δεν είχε αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφή, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. ζητήσαμε από τον κο Β. Παγώνη να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν και αυτός δεσμεύτηκε να το κάνει. Με ανακοίνωσή του, την οποία απέστειλε στους αντιπροσώπους της Ο.Ε.Σ.Π.& Ν.Δ.Ε. και ανήρτησε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Εμπορικού Συλλόγου, έδωσε τις δικές του εξηγήσεις οι οποίες επιδέχονται την οποιαδήποτε υποκειμενική κριτική.

Για δεύτερη φορά λοιπόν τεκμηριώνεται ότι δεν μου ταιριάζει ο χαρακτηρισμός “γλάστρα του προέδρου”.

   Για το επόμενο δημοσίευμα “όλοι μαζί και ο Παγώνης χώρια” θα ήθελα να επισημάνω πως, μετά την απόφαση της 06/11/17 του Δ.Σ. του Ε.Σ., θα ήταν ανήθικο από μέρους μου να βρεθώ απέναντι σε μια απόφαση πλειοψηφίας και να συμμετάσχω σε ένα ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας ή και να ασκήσω το δικαίωμα ψήφου μου αφού έτσι θα χανόταν για τον Ε.Σ. το δικαίωμα ψήφου στην “Νέα” Ομοσπονδία που κατά τα λεγόμενα του κου Παγώνη θα δημιουργηθεί.

    Εκτός όμως από το ηθικό μέρος είναι και το τυπικό καθώς ο φάκελος των Αντιπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου δεν είχε σταλεί από το Πρωτοδικείο στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής Ελλάδας με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να συμμετέχουμε, πληροφορία την οποία είχα προσωπικά και από την γραμματεία της  Ομοσπονδίας.

   Κλείνοντας την επιστολή μου θα ήθελα να σας θυμίσω ότι για πρώτη φορά συμμετέχω σε ένα Συνδικαλιστικό Όργανο και στο χρονικό διάστημα αυτό, λιγότερο των δυο μηνών, προσπαθώ να ενημερώνομαι και να παίρνω θέση στα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν θεωρώντας υποχρέωση μου  να τιμήσω την θέση που κατέχω και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου.

Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην προβαίνετε αβασάνιστα σε άδικους χαρακτηρισμούς που αφορούν κατ’ αρχάς το πρόσωπό μου αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.

Με εκτίμηση,
Άγγελος Τασινόπουλος

Google+ Linkedin