Φιέστα κι’ άστα…στο Σοφικό!

Φιέστα κι’ άστα…στο Σοφικό!
Τα λαϊκά τα πανηγύρια μπορεί να απαγορεύτηκαν προσωρινά ,λόγω κορονοϊού…τα πολιτικο-αυτοδιοικητικά πανηγύρια όμως της Νέας Δημοκρατίας και του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου καλά κρατούν… και ασφαλώς μας προσφέρουν άφθονη διασκέδαση με τις υπερβολές τους.
Χθες είχαμε στην Κορινθία τα  εγκαίνια ενός εκ των 80 εποχικών πυροσβεστικών κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα ,που επανδρώνονται από εποχικό προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου,βάσει της σχετικής – αντεργατικής απόφασης (δείτε ΕΔΩ) που υπογράφει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Τα εγκαίνια έγιναν στο Σοφικό και όπως αναφέρουν οι δημοσιο – γραφικές πένες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του κ. Νανόπουλου “πραγματοποιήθηκαν με μία θεαματική τελετή με τιμητικό άγημα στην οποία έδωσε το παρών το σύνολο των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων, θεσμικοί φορείς (Εκκλησία, Σώματα Ασφαλείας) και φυσικά η Πυροσβεστική Υπηρεσία” !

Τώρα τι σόι δημοσιογραφικός “στραβισμός”  μπορεί να είναι η πάθηση να βλέπεις στο πρόσωπο του Νανόπουλου,του Γκιολή και των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας το σύνολο των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Κορινθίας ,αυτό ειλικρινά δεν το γνωρίζουμε…

“Είναι τόσο ικανοποιημένοι οι κάτοικοι της Σολυγείας και ιδιαίτερα του Σοφικού, που σήμερα στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του εποχικού κλιμακίου της πυροσβεστικής υπηρεσίας, γύρισαν την πλάτη στην δημοτική αρχή και δεν παρευρέθηκε κανένας σχεδόν από τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής”, τάδε έφη Αλέξανδρος Πνευματικός

Εκτός και αν οι  δημοσιο – γραφικές πένες που κάλυπταν το ρεπορταζ Νανόπουλου θεώρησαν τον Ψυχογιό εκπρόσωπο των…απόντων!
Το κιτς και η χούντα…
Βεβαίως και στο μακρινό παρελθόν έχουν καταγραφεί παρόμοιες φιέστες που περιελάμβαναν πλούσιο υπερθέαμα με εμβατήρια, ένστολους και πομπώδεις ομιλίες…αλλά αυτές ούτε λίγο ούτε πολύ μας θυμίζουν γιορτές της χούντας!

Γιαυτό ,αν ο κ. Νανοπουλος θέλει να συνεχίσει να μας χαρίζει άφθονο γέλιο και στα υπόλοιπα “πολιτιστικά” δρώμενα που ετοιμάζει για το καλοκαίρι…εμείς καλοπροαίρετα του προτείνουμε το ντοκιμαντέρ του Φώτου Λαμπρινού “ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ” ως εκπαιδευτικό υλικό και για τους δημοσιογράφους που θα περιγράφουν τις φιέστες του  !

Εκεί σίγουρα θα πάρουν ιδέες…εξάλλου το χιούμορ πάντα ήταν το όπλο της δημοκρατίας…
Άσε που από το πουθενά,ο κ. Νανόπουλος  μπορεί να εξασφαλίσει guest star και πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης…να μην παίζει σχεδόν πάντα με τα δεύτερα !
* Εξαιρούμενου φυσικά του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
* * Αυτός είναι καπαρωμένος από την ΕΑΣ Κιάτου…για τη γιορτή της ντομάτας !
Google+ Linkedin