Την Κυριακή 6 Σεπτέμβρη,στο Κιάτο,το ποδόσφαιρο των γυναικών…γίνεται μόδα!

Έχοντας ως μότο το:μόδα είναι η πρωτοτυπία, η κουλτούρα, η ομορφιά….τα κορίτσια των Πελοποννησιακών Καλλιστείων “φουλάρουν” πριν το μεγάλο τελικό !

Την Κυριακή  6 Σεπτέμβρη στο mini soccer Χάριτος,στο Κιάτο, το ποδόσφαιρο των γυναικών γίνεται μόδα!  Στις 20:00 οι  φιναλίστ του Μεγάλου Τελικού παίζουν ποδόσφαιρο, ενώ στις 21:30 στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει Show Μόδας  όπου θα παρουσιάσουν ρούχα από το κατάστημα Insieme,το νέο εναλλακτικό χώρο μόδας του Κιάτου.

Με κοινό ενδιαφέρον τη μόδα, τη μουσική, το design και όλες τις δημιουργικές τάσεις της εποχής,το ” football style  by insieme” επιδιώκει να αναδείξει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ άθλησης,μόδας και ομορφιάς…με την ουσιαστική συμμετοχή του κόσμου,που θα αφεθεί στη φαντασία και τις ιδέες της δημιουργικής μόδας !
Το  Sports & Glam event  θα παρουσιάσει η πανέμορφη Χριστιάνα Καρνέζη, που πρόσφατα με το project της για τα ανθρώπινα δικαιώματα εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα στην διοργάνωση Miss Progress International 2015 που φιλοξενήθηκε στην Ιταλία.
Η πρόσκληση για την εκδήλωση είναι για όλους και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας. 

Επιχειρηματίες του Κιάτου μας βοηθούν στην οργάνωση αυτής της εκδήλωσης με την συμμετοχή τους, τις παροχές τους, προκειμένου να στηθεί μια γιορτή !

Οργάνωση – επιμέλεια “ΑΡΣΙΝΟΗ”
Google+ Linkedin