«Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!» φώναξαν αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη [Βίντεο]

«Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!» φώναξαν αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη [Βίντεο]

Ορισμένα πράγματα φωνάζουν από μόνα του ότι είναι πολύ επικίνδυνα και δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες…

Τις άγριες διαθέσεις των αστυνομικών κατά τη χθεσινή νύχτα των δολοφονικών εφόδων και των αλλεπάλληλων επιθέσεων αποτυπώνει ένα ακόμα βίντεο – ντοκουμέντο από τα χθεσινά αποτροπιαστικά γεγονότα , που δημοσίευσε στο twitter ο φωτορεπόρτερ Μάριος-Ραφαήλ Μπίκος και αναδημοσίευσε η Ελληνοφρένεια στο κανάλι της στο youtube.

Σε αυτό το βίντεο ακούτε τι λένε μεταξύ τους οι αστυνομικοί στη Νέα Σμύρνη. «Πάμε να τους σκοτώσουμε. Πάμε να τους γα…..με»

Μετά τα επεισόδια, που ακολούθησαν τη μεγαλειώδη πορεία ενάντια στην αστυνομική βία στην Νέα Σμύρνη, κατά τα οποία τραυματίστηκε σοβαρά ένας αστυνομικός, αστυνομικοί απάντησαν ξανά με καταστολή και με βομβίδες κρότου-λάμψης.

Πλήθος ανατριχιαστικών βίντεο κάνουν από χθες το γύρω του διαδικτύου, όπως το παρακάτω που φαίνεται δίκυκλο της Αστυνομίας να πέφτει πάνω σε έναν νεαρό που απλά στέκεται στο πεζοδρόμιο.

https://twitter.com/BobbyBr68083131/status/1369450137135833089?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1369450137135833089%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.efsyn.gr%2Fellada%2Fkoinonia%2F284979_pame-na-toys-gsoyme-na-toys-skotosoyme-fonaxan-astynomikoi-binteo

Στο δεύτερο βίντεο ακούγονται κάτοικοι να ζητούν από τους «αλήτες» και τα «κτήνη» να αφήσουν ένα άλλο παιδί, στο τρίτο το άτομο είναι ακινητοποιημένο και δέχεται ανελέητο ξύλο.

Επίσημη ενημέρωση για τραυματίες διαδηλωτές και την κατάστασή τους δεν υπάρχει. Πληροφορίες αναφέρουν πως τουλάχιστον είκοσι άτομα έχουν δεχθεί σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι και το σώμα κατά το νέο κρεσέντο ρεβανσισμού.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός έσπευσε να καλέσει σε «αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία» αλλά δεν βρήκε να πει λέξη για τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Google+ Linkedin