ΣΚΑΪ, όπως ΥΕΝΕΔ! – Έκοψαν στον αέρα την Κανέλλη, μόλις είπε για το βίντεο «Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!»

ΣΚΑΪ, όπως ΥΕΝΕΔ! – Έκοψαν στον αέρα την Κανέλλη, μόλις είπε για το βίντεο «Τελειώσανε! Πάμε! Θα τους σκοτώσουμε!»

Οι κανόνες δεοντολογίας του ΣΚΑΪ είναι τόσο “δημοκρατικοί”, που όχι απλά δεν αντέχουν την άλλη άποψη, αλλά κόβουν στον αέρα όποιον τολμήσει να αναφέρει “άβολα γεγονότα”, που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και δεν βρήκαν ποτέ θέση στη ροή του προγράμματός τους. Ακόμα και αν πρόκειται για μια βουλευτή!

Η σημερινή λογοκρισία της Λιάνας Κανέλλη από το τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ είναι χωρίς προσχήματα και χωρίς προηγούμενο!

Οι δημοσιογράφοι επιμένουν να ρωτάνε τη βουλευτή του ΚΚΕ για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, για να στρέψουν τη συζήτηση εκεί που θέλουν. Αυτή σχολιάζει πως είναι απαράδεκτος και αποτρόπαιος και συνεχίζει στην ουσία της μεγάλης εικόνας.

Εγώ όμως ήθελα να δω τα άλλα αποτρόπαια. Και δεν τα είδα παρά μόνο στο διαδίκτυο. Δεν είδα το κυνηγητό των ποντικών ανθρώπων, τους κάνανε “άνθρωποι και ποντίκια”, δείρανε γυναίκες. Τον ένστολο Κασιδιάρη που πλάκωσε τη γυναίκα στο χαστούκι, την είδατε;

Παρά τα εμπόδια και τις συνεχείς διακοπές από τον Οικονόμου, η Κανέλλη συνέχισε, κάνοντας αναφορά στο βίντεο όπου οι άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ φωνάζουν σαν χούλιγκαν.

Έχετε κουράγιο να παίξετε την έκφραση ,και την παίρνω επάνω μου, μιας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “Πάμε να τους γαμήσουμε, να τους σκοτώσουμε”;

Ο Οικονόμου την διέκοψε αμέσως και πέταξε την μπάλα στην κερκίδα: “δε σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι!”. “Δε μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο!” “Είστε βουλευτής, να το πάρετε πίσω”!

Στη συνέχεια μάλιστα, με απίστευτο θράσος, ζήτησε από τη βουλευτή του ΚΚΕ να ζητήσει συγγνώμη για τη “φράση της”…!

Πρώτα θα πείτε συγγνώμη για αυτό που είπατε και μετά θα πείτε αυτό που θέλετε!

Η Κανέλλη απορούσε και απάντησε:

Δική μου φράση είναι; Επειδή τη μετέφερα; Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα! Με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομικό παιχνίδι…

Και αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της που ακούστηκαν στον αέρα, με τον Οικονόμου να λέει: “κλείνουμε εδώ, δεν μπορείτε να λέτε τέτοια λόγια στην τηλεόραση”! Και να δίνει πάσα για διαφημίσεις!

«Άτυπος κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Οικονόμου!» ήταν το σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την ωμή λογοκρισία των εκπροσώπων του κόμματος από τον ΣΚΑΪ και τον Δ. Οικονόμου.

Google+ Linkedin