Στο φουλ η μηχανή του δήμου Σικυωνίων από τον Σταματόπουλο!

Στο φουλ η μηχανή του δήμου Σικυωνίων από τον Σταματόπουλο!

Σε 2 μήνες υπέγραψε 6 συμβάσεις έργων ύψους 12 εκατ. ευρώ

Με έναν σπάνιο, για αυτοδιοικητικό οργανισμό, ρυθμό, τάχιστα και αποτελεσματικά ο δήμαρχος Σικυωνίων προχωρά στην υλοποίηση των έργων που πέτυχε να χρηματοδοτήσει το τελευταίο διάστημα.

Από τις αρχές Μαΐου, οπότε και επανήλθε το δημόσιο σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, μέχρι και τα μέσα Ιουλίου έχουν υπογραφεί έξι συμβάσεις σημαντικών έργων για το δήμο Σικυωνίων, που αγγίζουν σε σύνολο προϋπολογισμού τα 12 εκατ. ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο ρυθμός λειτουργίας και προώθησης των έργων στο δήμο Σικυωνίων, είναι σπάνιος και πρωτοφανής όχι μόνο σε επίπεδο νομού, όπου πολλές φορές έχει αναδειχθεί πρωταθλητής, αλλά και σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου ακόμα και πανελλαδικό επίπεδο.

Συνοπτικά υπογράφηκαν συμβάσεις για:

Α) Έργα Ύδρευσης:  • Αντικατάσταση Εξωτερικού δικτύου ύδρευσης από Κλημέντι έως Κιάτο-Μούλκι-Πάσιο •  Ύδρευση Αρχαίας Σικυώνας, Λαλιωτίου, Διμηνιού και αντικατάσταση Δικτύου για Κάτω Διμηνιό • Υδροδότηση των χωριών Σούλι, Κρυονέρι, Παραδείσι, Γονούσα, Τιτάνη και Μποζικά

Β) Αντιπλημμυρικά έργα: Πρόκειται για μεγάλο έργο των έργων αποχέτευσης ομβρίων της πόλης του Κιάτου με προϋπολογισμό άνω των 2 εκατ. ευρώ.

Γ) Έργα αγροτικής οδοποιίας ΔΕ Στυμφαλίας

Δ) Ενεργειακή αναβάθμιση Κλειστού Γυμναστηρίου Κιάτου

Ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δήλωσε πως ο μεγάλος αριθμός χρηματοδοτήσεων που έχει πετύχει η δημοτική αρχή το τελευταίο διάστημα, αλλά και αυτές που έρχονται, επιβάλλουν γρήγορους ρυθμούς και παράλληλη υλοποίηση πολλών και σημαντικών έργων. Διανύουμε μια εποχή, σημείωσε, η οποία θα αλλάξει ριζικά τη μορφή του δήμου Σικυωνίων, με την ολοκλήρωση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα αλλά και υποδομών, που θα πραγματώσουν το όραμά μας και θα οδηγήσουν με ασφάλεια τον τόπο μας στο μέλλον που του αξίζει!

Google+ Linkedin