Σουφρίλας: Πρακτικά δε δίδω!!!

Σουφρίλας: Πρακτικά δε δίδω!!!

Στιγμές γέλιου από τον Ελληνικό Κινηματογράφο συνεχίζει να μας χαρίζει με τα καμώματά της  η «μαϊμουδένια» διοίκηση του Επιμελητηρίου Κορινθίας , καθώς εξακολουθεί να παίζει σύστημα «τουρλουμπούκι» προκειμένου να κρύψει την διοικητική της γύμνια με προχειρότητα, ψέματα και βαβελική ασυνεννοησία μεταξύ των κύριων εκφραστών της Παναγιώτη Λουζιώτη , Σωτήρη Μουρίκη και του προέδρου της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κορινθίας Δημήτρη Σουφρίλα.

‘Οσοι παρακολουθήσατε την κλειστή και κατευθυνόμενη συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός πλέον  «θίασος» του Επιμελητηρίου , μετά από επιλεκτική αλαλία τριών μηνών , θα διαπιστώσατε τις αντικρουόμενες τοποθετήσεις των δυο προαναφερθέντων «φωστήρων» Λουζιώτη & Μουρίκη που έβγαλαν ειδήσεις τόσο για την αμφιλεγόμενη υλοποίηση του open mall Λουτρακίου όσο και για την πολιτική ηθική της Νέας Δημοκρατίας , σχετικά με την πραξικοπηματική επέμβασή της στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας ,που είχε ως αποτέλεσμα την καρατόμηση του προέδρου της κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.

Την περασμένη εβδομάδα όλοι θαυμάσαμε τα σκηνοθετημένα καουμποϊλίκια του μέλους της Διοικητικής Επιτροπής Μανώλη Γαϊτάνου κατά του εκλεγμένου προέδρου Παναγιώτη Πιτσάκη και τα μετέπειτα επικοινωνιακά παιχνιδάκια του ψευτοπροέδρου Παναγιώτη  Λουζιώτη σε μια προσπάθεια να μαζέψει τα ασυμμάζευτα…καταδικάζοντας υποκριτικά το  «ατυχές» περιστατικό ή  δηλώνοντας σε τοπικά ΜΜΕ (που απουσίαζαν από την επίμαχη συνεδρίαση) ότι: «ουδείς αρνήθηκε στον κ. Πιτσάκη να λάβει αντίγραφα των πρακτικών που ζητούσε με επιστολή του προς την Διευθυντήρια του Επιμελητηρίου Κορινθίας».

Διακρίναμε επίσης τη γνωστή σε όλους «σιωπή των αμνών» που κατά περίπτωση χαρακτηρίζει τον έτερο διοικούντα Σωτήρη Μουρίκη , παρότι βλέπει ότι καταδικαστέες  συμπεριφορές  ευκαιριακών συνοδοιπόρων του  μπορεί να σταθούν τροχοπέδη στα επόμενα βήματά του στο Επιμελητήριο Κορινθίας, εάν και εφόσον ο κ. Λουζιώτης και το  κονκλάβιο της Κορίνθου τον χρίσουν σώγαμπρο επί κεφαλής της δικής τους παράταξης.

Όλα αυτά βέβαια σχολιάστηκαν αρνητικά το προηγούμενο διάστημα  από πολλά τοπικά μέσα και  προφανώς εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να επαναφέρουμε στην επικαιρότητα μια κατευθυνόμενη συνέντευξη, τύπου παπαδοπουλικής «δημοκρατίας» , πολλώ δε μάλλον να ασχοληθούμε με την «κλινική περίπτωση» που ενδεχομένως να παρουσιάζουν οι γραφικότητες τύπου Γαϊτάνου…

Εξάλλου, όπως πληροφορούμαστε από το facebook οι κύριοι Γαϊτάνος & Λουζιώτης ήδη σχεδιάζουν απρόσκοπτα νέες δράσεις για το Επιμελητήριο , που ενδεχομένως τις προβάλουν και μέσα από την σατιρική-χιουμοριστική ματιά των «Ράδιο Αρβύλα» … για την εξωστρέφεια του Επιμελητηρίου ρε γαμώτο!!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τη νέα τηλεοπτική σαιζόν…που θα είναι και προεκλογική για τα Επιμελητήρια…

Μέχρι τότε ας περιοριστούμε στα ακριβά χόμπι του κ. Λουζιώτη , καθότι είναι γνωστό τοις πάσι ότι ως «πρίγκιπας» ξέρει να παίζει μόνο το λεγόμενο παιχνίδι των πλουσίων  – εξ ου και η «μαύρη τρύπα» στα ταμειακά διαθέσιμα του Επιμελητηρίου…

Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι ο κ. Λουζιώτης «συνελήφθη» και πάλι  σε θέση οφσάιντ όταν βγήκε να αποδώσει το «ατυχές» περιστατικό σε δήθεν προκλήσεις Πιτσάκη – παραβλέποντας όμως ότι υπάρχει οπτικο-ακουστικό υλικό της επίμαχης συνεδρίασης , που όχι μόνο δείχνει ποιος προκάλεσε ποιον…αλλά και τον κ. Σουφρίλα να λέει με ύφος Μίμη Φωτόπουλου:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕ ΔΙΔΩ !!!

Βλέποντας αυτό το video ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Εμείς απλά θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι ο  κ. Δημήτρης Σουφρίλας έστω και πραξικοπηματικά είναι Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Κορινθίας και σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία είναι υποχρεωμένος όχι μόνο να τηρεί τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Διοικητικής Επιτροπής αλλά να συμμορφώνεται και με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις , που ισχύουν έναντι όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου,  σε ότι αφορά το δικαίωμα πρόσβασή τους στα διοικητικά έγγραφα των οργάνων του Επιμελητηρίου…

Προφανώς η αψυχολόγητη τοποθέτηση του κ. Σουφρίλα, που ειρήσθω εν παρόδω δείχνει και την βαθιά αντιδημοκρατική κουλτούρα ενός προβεβλημένου κομματικού στελέχους της κυβερνητικής παράταξης , είναι καταχρηστική  και επαναφέρει στο προσκήνιο τις πραξικοπηματικές και ρεβανσιστικές διαθέσεις που κρυφά ή φανερά  διακατέχουν όχι μόνο το σύνολο του γνωστού «θίασου» αλλά και του «κονκλάβιου» της Κορίνθου που κρύβεται πίσω από την  κουρτίνα…της πραξικοπηματικής τροπολογίας Γεωργιάδη.

Google+ Linkedin