Σαν γαϊδούρι που παλιώνει μα περπατησιά δεν στρώνει…ο Αλέξης Κούγιας!

Σαν γαϊδούρι που παλιώνει μα περπατησιά δεν στρώνει…ο Αλέξης Κούγιας!

Τελευταίο «θύμα» στο υπερφίαλο «κρεσέντο» Κούγια , να είναι συνεχώς στον «αφρό» της επικαιρότητας ,είναι ο προπονητής του Πέλοπα Κιάτου Γιώργος Βορινιώτης!

Ο «πολυπράγμων» πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος δίνοντας μια από τις γνωστές στον κόσμο του ποδοσφαίρου παραστάσεις του χαρακτήρισε τον κ. Βορινιώτη ένα από τα πιο ανέντιμα και ανήθικα πρόσωπα που έχει συναντήσει στην εξηντάχρονη ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο!

Η ακριβής δήλωση που είναι αναρτημένη με την ένδειξη ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ στην επίσημη σελίδα ΠΑΣ Κόρινθος 1963 / Korinthos FC 1963 είναι η εξής: 

👉 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του κ. Αλέξη Κούγια για τον Γιώργο Βορινιώτη.
Ένα από τα πιο ανέντιμα και ανήθικα πρόσωπα που έχω συναντήσει στην εδώ και 60 χρόνια, ποδοσφαιρική μου καριέρα, τόσο ως παίχτης, όσο και ως παράγοντας/πρόεδρος αθλητικών σωματείων, λέγεται Γιώργος Βορινιώτης!!!

Απαράδεκτη δήλωση, για τους εξής τρεις λόγους:

Πρώτον, στερείται επίκαιρου περιεχομένου γιατί έγινε ύστερα από έναν νικηφόρο αγώνα κυπέλου για την ομάδα της Κορίνθου , που κύλησε σε απόλυτα αθλητικό πλαίσιο και  μάλιστα πριν την έναρξή του ο κ. Κούγιας τιμήθηκε από τους διοικούντες τοy Πέλοπα για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο!

Δεύτερον, διέπεται από ένα ύποπτο «καλαμοκαβαλίκεμα» που χτυπάει το καμπανάκι όλων των υγιώς σκεπτόμενων  ποδοσφαιρανθρώπων της Κορινθίας για το ποια σχέση μπορεί να έχει η «περίοδος Κούγια» με την ιστορία της «Μπάρτσα» , που είχε κερδίσει τον σεβασμό των φιλάθλων όλης της χώρας.

Τρίτον, είναι προσβλητική συνολικά για την ποδοσφαιρική οικογένεια του Πέλοπα γιατί επιτίθεται σε έναν άνθρωπο που εκτός από του ότι σήμερα είναι προπονητής της ομάδας , έχει φορέσει τη φανέλα της επί 7 χρόνια (όλα στην Δ’ Εθνική κατηγορία) και έχει κατακτήσει με την ομάδα του Κιάτου 4 Κύπελλα Κορινθίας.

Οι πρακτικές αυτές αφενός δηλητηριάζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αφετέρου καταδεικνύουν ότι  η «περίοδος Κούγια» στην Κόρινθο θα έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων της περιοχής.

Το σαθρό άλλοθι ότι ο κ. Κούγιας έβαλε κάποια χρήματα στην ομάδα δεν του δίνει κανένα δικαίωμα να αισθάνεται ιδιοκτήτης του ερασιτεχνικού σωματείου του ΠΑΣ Κόρινθος και της ιστορίας του και προφανώς δεν τον κατατάσσουν στην κατηγορία των «νεοφανών αγίων» του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ιδιοκτήτης μπορεί να αισθάνεται μόνο στο πούλμαν της ομάδας , που στέλνει για ΚΤΕΟ στην Αργολίδα , ίσως γιατί προσβλέπει σύντομα να προσθέσει στο διοικητικό του παλμαρέ και τον Παναργειακό!

Εκτός και αν ο «οικονόμος» του στη διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος έχει ανοικτούς λογαριασμούς με τα ΚΤΕΟ της Κορινθίας , γιατί τον κόψανε στον «τεχνικό έλεγχο» για υποψήφιο του Πτωχού!

Google+ Linkedin