Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι

Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι

“Πολλοί δρώντες τα αίσχιστα, λόγους τους αρίστους ασκέουσι” είπε κάποτε ο Δημόκριτος αναφερόμενος σε όλους αυτούς τους κωμικοτραγικούς διπρόσωπους που μιλάνε με προσωπεία και με δήθεν αυθεντικότητα και αυτή η ρήση μάλλον ταιριάζει γάντι στα όσα χθες  ξεστόμισε ο απερχόμενος δήμαρχος Σικυωνίων , από τα υποκριτικά μετερίζια του Φενεού , στη προεκλογική φιέστα εγκαινίων της πολύπαθης γέφυρας.

Μιας γέφυρας δηλαδή ,λίγων μόλις μέτρων , που θα μπορούσε να είχε ανακατασκευαστεί εδώ και τέσσερα χρόνια , αλλά οι συνήθεις παλινωδίες Σταματόπουλου την κατάντησαν “γεφύρι της Άρτας”!

Είναι εμφανές πλέον ότι ο απερχόμενος δήμαρχος Σικυωνίων προσπαθεί να καλύψει το άγχος που τον διακατέχει , από το ανύπαρκτο “ταμείο” που απολογιστικά οφείλει να κάνει , γιαυτό και σε αυτή τη φιέστα πέταξε την μπάλα στην εξέδρα …και με περισσή αυταρέσκεια και κομπορρημοσύνη ανέφερε ότι «Κάποιοι εργολάβοι δεν αντέχουν την αυστηρή και αμερόληπτη επίβλεψη των Τεχνικών Υπηρεσιών. Μας καθυστέρησαν δύο χρόνια, αλλά δεν χαριστήκαμε».

Όσο όμως και αν οι μπούρδες Σταματόπουλου ως γνωστόν είναι ανίκητες …στον απολογιστικό του λόγο οφείλει να απαντήσει στους Σικυώνιους στη βάση ποιας μελέτης  έπεσαν  βιαστικά τα  τσιμέντα που 2019 και πως  πληρώθηκαν;

Βεβαίως, το ζητούμενο της κουτοπονηριάς του απερχόμενου  ήσαν οι φωτογραφίες γιατί πολύ απλά τις είχε ανάγκη αφενός να κάνει θόρυβο ως  “Ηγεμόνας” και αφετέρου να δέσει τα δεκανίκια του , ταΐζοντας  προεκλογικό “σανό” τόσο τα φασιστοειδή υπόλοιπα του συνδυασμού του που καμάρωναν στην κορδέλα  όσο και κάποιους ασπόνδυλους προέδρους τοπικών κοινοτήτων , που συν γυναιξί και τέκνοις εξέδραμαν από την άλλη άκρη του δήμου για να φωτογραφηθούν με το αφεντικό τους!

Τα περισσεύματα βεβαίως από τον προεκλογικό “σανό” παρότι είναι ευτελούς αξίας  δεν θα πάνε χαμένα… πρόθυμες κυρούλες θα τα μεταφέρουν μισοτιμής  στα ερτζιανά…και θα τα  αναμασήσουν μαζί με τα γνωστά τροπάρια περί δήθεν αυθεντικότητας Σταματόπουλου!

Google+ Linkedin