Ο ρόλος Γεωργιάδη στο παραλήρημα ρεβανσισμού του κ. Λουζιώτη

Ο ρόλος Γεωργιάδη στο παραλήρημα ρεβανσισμού του κ. Λουζιώτη

Για άλλη μια φορά η κυβερνητική αναβλητικότητα του Υπουργού Ανάπτυξης να σεβαστεί τις δημόσιες δεσμεύσεις του δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις στο Επιμελητήριο Κορινθίας , με θλιβερούς πρωταγωνιστές και αυτή τη φορά τους φερόμενους ως “πλειοψηφία” , που αμέτι μουχαμέτι θέλουν την «κεφαλή του προέδρου επί πίνακι» και μάλιστα με κατεπείγουσες διαδικασίες !!

Τα περί αναβλητικότητας του Υπουργού Ανάπτυξης τα υπογραμμίζουμε γιατί όποιος ασχολείται με τα Επιμελητηριακά θέματα γνωρίζει ότι: από τον περασμένο Ιούνη ο Άδωνις Γεωργιάδης , δεσμεύθηκε ενώπιων των μελών της Διοίκησης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ότι θα πάρει πίσω την ντροπιαστική τροπολογία Πλεύρη  εντός δύο εβδομάδων, αν επιλυθεί το σχετικό πρόβλημα με την ψήφιση του Προϋπολογισμού του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Επίσης ,όποιος ασχολείται με τα Επιμελητηριακά θέματα της Κορινθίας ασφαλώς γνωρίζει ότι: ο Προϋπολογισμός ψηφίστηκε …η ντροπιαστική τροπολογία όμως παραμένει μέχρι σήμερα σε ισχύ. παρότι ο κ. Γεωργιάδης ξαναδεσμεύτηκε στην γενική συνέλευση της κορυφαίας επιμελητηριακής οργάνωσης της χώρας , που έγινε τον Σεπτέμβρη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, ότι το 50%+1 θα γίνει άμεσα 3/5.

Αυτή η πολιτική εκκρεμότητα του Υπουργού ενδεχομένως να οδήγησε και τον κ. Λουζιώτη στο παραλήρημα ρεβανσισμού , που όσοι το παρακολουθήσαμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου καταλάβαμε γιατί κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα «σούργελα» είναι ένα είδος εν πληθωρική αφθονία στο Επιμελητήριο Κορινθίας !

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video , οι κύριοι Λουζιώτης και Μουρίκης επιμένουν, επειδή έτσι τους αρέσει… να βάλουν σε εξ’ αναβολής συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου ένθετο θέμα ημερήσιας διάταξης , με ψηφοφορία , για την αντικατάσταση του προέδρου!

Χωρίς καν να υπάρχει αναφορά σε πραγματικά περιστατικά που να στοιχειοθετείται ο σοβαρός λόγος ή έστω μια εισήγηση της Διοικητικής Επιτροπής που να αναφέρεται σε αυτά!!

Βέβαια , πέρα από το τι πίνει ο κ. Λουζιώτης ή ο κ. Μουρίκης , επειδή έτσι τους αρέσει…η εν κρυπτώ και ερασιτεχνικά μεθοδευμένη αντικατάσταση ενός δημοκρατικά εκλεγμένου προέδρου όχι μόνο ταιριάζει γάντι στους τυχοδιωκτικά εμμονικούς στοχους του κ. Λουζιώτη να γίνει επιτέλους πρόεδρος του Επιμελητηρίου , έστω και…εξ αγχιστείας , αλλά δίνει και απαντήσεις στο ερώτημα γιατί ο κ. Μουρίκης δέχθηκε να τσαλακώσει το μετριοπαθές πολιτικό του προφίλ, πατώντας πάνω στις γνωστές πρακτικές ακροδεξιών εκφραστών της κυβέρνησης , που έδειξαν με τον πλέον προκλητικό και πραξικοπηματικό τρόπο ότι ακόμα και σήμερα επιμένουν να θέλουν τα Επιμελητήρια της χώρας ως κομματικά λάφυρα των παραθεσμικών μηχανισμών τους.

Συμπερασματικά , λοιπόν , όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας τρώει κουτόχορτο ή βγάζει εύκολα συμπεράσματα από φαιδρά τηλεοπτικά δικαστήρια , με νοικιασμένους «λαϊκούς επιτρόπους» αναλώσιμα τσορομπίλια , από την δημόσιο – γραφική “γαλέρα” της κάθε “παράσοφης ” χαζής  μιντιαρχέσας…

Την απάντηση θα την πάρουν στις κανονικές εκλογές του Επιμελητηρίου, που βάσει Επιμελητηριακής Νομοθεσίας  θα έπρεπε να γίνουν τώρα , αλλά η γνωστή κοπτοραπτική του ακροδεξιού υπουργού τις πήγε ένα χρόνο πίσω….

Υπομονή , λοιπόν ,ότι και να γίνει στη συνέχεια από το δίδυμο Λουζιώτη – Μουρίκη, χούντα είναι θα περάσει…

Google+ Linkedin