Ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός της εκ Στιμάγκας ορμώμενης “αριστερής” Μαρίας…

Ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός της  εκ Στιμάγκας ορμώμενης  “αριστερής” Μαρίας…

Στην αντεπίθεση επιχειρεί να περάσει η βουλεύτρια του Σύριζα  Μαρία Θελερίτη μετά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η πολιτική της πρωτοβουλία να καταθέσει την κατά πολλούς φωτογραφική τροπολογία που έβαλε σε μπελάδες την “δυναστεία” των γνωστών αγροτοβιομήχανων του Κιάτου.   

Η κ. Θελερίτη που προφανώς όχι μόνο γνωρίζει τα παιχνίδια τού πολιτικού λόγου,αλλά και τους στίχους του Κώστα Τριπολίτη “η ζωή σου ντούμπλε – φας, μέσα κι έξω τη φοράς…” περνά στην αντεπίθεση με ανάρτηση  στο  προσωπικό της blog,αφού όπως διατείνεται ανακάλυψε (όψιμα) ότι κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης αδυνατούν ή δεν επιλέγουν να διασταυρώσουν τις «ειδήσεις» και να αναζητήσουν ως οφείλουν αποδείξεις για όσα λέγονται και απλώς διακινούν ειδήσεις ως απλοί αγωγοί μεταβίβασης πληροφοριών….

Συγκεκριμένα, η “αριστερή” Στιμαγκιώτισσα  Μαρία ξεκινάει  έντεχνα το κείμενό της με το “Μαρία Θελερίτη,ορμώμενη εκ Στιμάγκας Κορινθίας” ,προσπαθώντας να προσεγγίσει το συναίσθημα τού συγχωριανού και του κοντοπατριώτη ψηφοφόρου…και συνεχίζει με την πρόκληση φόβου από ποικίλους επερχόμενους κινδύνους, τους οποίους καλείται να αποτρέψει ο Κορίνθιος  ψηφοφόρος – αγρότης , ψηφίζοντας την Μαρία του Σύριζα ! 

Γιαυτό  η εκ Στιμάγκας βουλεύτρια καταγγέλλει τις “νοοτροπίες του …Μεγάλου Βάλτου”,λέγοντας ότι  “προκειμένου να διατηρήσουν το  status quo και να μην αλλάξουν οι δεδομένοι συσχετισμοί και οι εγκατεστημένες  μικροεξουσίες …δρουν ανενόχλητα με μέσα συχνά παράνομα” !

Βεβαίως,ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός της “αριστερής” Στιμαγκιώτισσας νοοτροπίες θίγει, γενικά …δεν λέει κουβέντα για τον ρόλο που έπαιξαν και συνεχίζουν να παίζουν  οι “αμαρτωλές”  Ομάδες Παραγωγών (οι οποίες επιβάλλονται στους αγρότες από την ΕΕ και την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) στην υπονόμευση των αγροτικών συνεταιρισμών,αλλά και επί του συγκεκριμένου στην μεθόδευση της μετοχικής σύνθεσης  της  Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης Α.Ε. ,που για προφανείς  επιχειρηματικούς και πολιτικούς λόγους τώρα αντιμάχεται  την νομοθετική πρωτοβουλία της  βουλεύτριας του Σύριζα.

Google+ Linkedin