Ο Παπαβασιλείου,η «ΜΑΚΕΝΑ» και ο “αντικαπιταλιστής” Νικόλας !

Με φόντο την εταιρεία του «πολυμήχανου» Στέλιου Δρυ “Food Standard” ο Βασίλης Παπαβασιλείου,ως «πολυπράγμων» και αυτός…

καλεί με “έντεχνο” τρόπο (δείτε ΕΔΩ) τους ελαιοπαραγωγούς, να ” αγκαλιάσουν” την νέα επιχειρηματική του δραστηριότητα και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (ανεξαρτήτως πολιτικής πεποίθησης) να ενισχύσουν την Οργάνωση Παραγωγών της εταιρείας “ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ” Ε.Ε που ήδη υλοποιεί το Πρόγραμμα Εργασίας (δείτε ΕΔΩ) που παρέχει η νέα ΚΑΠ , σχετικά με τις Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων και τη χρηματοδότησή τους…

Με λίγα λόγια ο Βασίλης Παπαβασιλείου καλεί τους μικρομεσαίους ελαιοπαραγωγούς να στηρίξουν την κατά μετοχές Ετερόρρυθμη Εταιρεία “ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ” Ε.Ε,που εκπροσωπεί…ώστε ο “αντικαπιταλιστής” Νικόλας κατ΄ αρχάς να εφαρμόσει στην πράξη την ανταγωνιστικότητα, τους νόμους της αγοράς και της καπιταλιστικής ανάπτυξης…και στη συνέχεια – αν χρειαστεί – να ρίξει και κάνα ψήφο στον αδελφό του Βασίλη,να τον εκπροσωπήσει και αυτός με τη σειρά του…ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας !! 

Εδώ αξίζει να θέσουμε υπ΄ όψιν των 157 ελαιοκαλλιεργητών – μελών της Οργάνωσης Παραγωγών – ότι η  κατά μετοχές Ε.Ε. δεν απαντάται στις συναλλαγές και δεν εμφανίζει πρακτική σημασία…και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

Εν πάση περιπτώσει,στόχος αυτής της ανάρτησης δεν είναι να ξεκαθαρίσουμε ποιες νόμιμες μορφές οφείλουν να έχουν οι Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων (δείτε ΕΔΩ) που υλοποιούν ευρωπαϊκά προγράμματα ,πολλώ δε μάλλον να αναφερθούμε στο ΧΟΝΤΡΟ παιχνίδι και το ατέλειωτο πάρτι που έχουν στήσει εμποροβιομήχανοι και εταιρείες συμβούλων διαχείρισης κοινοτικών προγραμμάτων, για να τσεπώσουν μπικικίνια, ύψους εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία ουσιαστικά προέρχονται από το παρακράτημα 2% της ενιαίας ενίσχυσης των ελαιοπαραγωγών…

Εξάλλου ο κ. Παπαβασιλείου την δουλειά του κάνει. Οι ελαιοπαραγωγοί ας ανοίξουν τα μάτια τους και κυρίως ας κλείσουν τ’ αυτιά τους στους ιδιοτελείς  «αντικαπιταλιστές» που βάζουν το όνομά τους – ως όχημα αμφιβόλου νομιμότητας –  στην όποια εταιρεία  συγκρότησης Ομάδων Παραγωγών…πετώντας βεβαίως και  κανά  τσιτάτο της επανάστασης…έτσι για να πάρουν δικαίως και κανά  επιπλέον ξεροκόμματο από τη νέα χρυσοφόρα «φάμπρικα» του Βασίλη  !

Κλείνοντας αυτή την ανάρτηση,απλά θέλουμε να υπενθυμίσουμε στον κάθε αφελή “αντικαπιταλιστή” ονόματι ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑ ή όπως αλλιώς μπορεί να λέγεται…ότι οι μικρομεσαίοι αγρότες και οι οργανώσεις τους ΔΕΝ έχουν κοινά συμφέροντα με τους εμποροβιομήχανους,είτε μπορούν να εκφραστούν μέσα από κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες….έτσι απλά. 

Περισσότερα θεωρητικά στοιχεία για τον υπονομευτικό ρόλο των Ομάδων  Παραγωγών μπορούν οι κάθε λογής “ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΔΕΣ” να βρουν ΕΔΩ.

Google+ Linkedin